Detaily hrůzné vraždy ve Štrbském Plese. Hádka dvou mužů skončila utopením mladšího z nich

Brutální vraždu šetří policisté z Prešova na Slovensku. Podle jejich zjištění měl obviněný 48letý muž ve středu v podvečer ve Štrbském Plese usmrtit jiného muže po hádce. Oba pocházeli z Nitry, o čem přesně se měli dohadovat, policisté zjišťují. Již nyní však ví, že obviněný měl svou oběť strčit do jezera a následně jí pod hladinou držet hlavu do doby, než přestala jevit známky života.

V pátek vyšetřovatelé z oddělení kriminální policie v Prešově obvinili 48letého muže z Nitry ze zvlášť závažného trestného činu vraždy. „Podle dosud provedeného vyšetřování měl obviněný ve středu v podvečerních hodinách zavraždit ve Štrbském Plese 40letého muže,“ informovali policisté na svém Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Láska přes inzerát a smrt: Kasan si dopisoval se stařenkou, pak ji zardousil. Další znásilnil

Následně sdíleli i detaily hrůzného činu. „Tragédii předcházela hádka, která skončila tím, že obviněný měl zesnulého strčit do Štrbského plesa, následně mu strčit hlavu pod vodu a držet ji pod hladinou do doby, než zesnulý přestal jevit známky života,“ líčili.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Detaily vraždy tříměsíčního dítěte v Liberci. Často byl slyšet pláč, tvrdí sousedé

Obviněného 48letého muže policisté ve čtvrtek zatkli a umístili do vazební cely. „Po dokončení nezbytného řádného procesu ho v pátek vyšetřovatelé obvinili z výše uvedeného trestného činu,“ doplnili strážci zákona. V případě prokázání viny hrozí muži odnětí svobody v délce 15 až 20 let, doplnil web topky.sk s odkazem na mluvčího krajského ředitelství policie v Prešově Daniela Džobanika.

Tagy: