Měl zavraždit manželku a dvě dcery slavného moderátora. Britská policie dopadla muže s kuší

Kyle Clifford

Tři ženy zastřelené kuší

Britská policie ve středu po intenzivním pátrání dopadla 26letého muže, kterého podezírá z vraždy tří žen. Tři vážně zraněné ženy byly nalezeny v domě v hrabství Hertfordshire na severním předměstí Londýna v úterý večer, na místě navzdory zásahu záchranářů zemřely. Informovala o tom stanice BBC News, která potvrdila, že oběťmi jsou manželka a dvě dcery jednoho z jejích komentátorů.

Oběti trojnásobné vraždy v Bushey policisté identifikovali jako manželku a dvě dcery komentátora BBC Johna Hunta. Na místo dorazily tři sanitky, vozidlo záchranné služby a letecká záchranná služba. Přes veškerou snahu museli ale zdravotníci na místě prohlásit všechny tři ženy za mrtvé, píše The Guardian.

ČTĚTE TAKÉ: Televizní hvězda pašovala kokain ve velkém. Částky šly do miliard, po přiznání jí hrozí vězení

Podezřelý je 26letý Kyle Clifford. Policie neuvedla, jaké měl vazby na tři zavražděné ženy. Podle britských bulvárních médií je bývalým přítelem jedné z dívek. Clifford pravděpodobně rok sloužil v britské armádě, řekly zdroje deníku deníku The Guardian. Jako někdejší člen ochranky jednu kuši vlastní.

Sousedé Clifforda podle deníku Daily Mail popsali jako „normálního a milého kluka“. „Chodili jsme spolu na stejné večírky a poflakovali se po Enfieldu. Nikdy nepůsobil divně nebo agresivně,“ řekla jedna z jeho známých.

Britská policie oznámila, že podezřelého dopadla v Enfieldu na severu Londýna, kvůli zraněním byl převezen do nemocnice. Policie na něj nevystřelila. Pachatel podle ní použil k vraždě patrně kuši a další zbraně.

„Po rozsáhlém pátrání byl podezřelý nalezen a po nikom dalším v souvislosti s vyšetřováním v tuto chvíli nepátráme,“ uvedla detektivka Justine Jenkinsová. Dodala, že pro rodinu obětí je to „neuvěřitelně těžké období“, a vyzvala veřejnost k respektování jejího soukromí.

Hunt je hlavním komentátorem dostihů v rádiu BBC, jeho hlas znají miliony lidí. Podle britských médií našel těla v úterý brzy večer poté, co se vrátil domů z reportáže na dostihovém závodišti Lingfield Park, které se nachází jižně od Londýna.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Ze speciálně rozstřižených kalhot vytáhl přirození. Policie pátrá po onanistovi z metra

Tagy:
Enfield Londýn policie Velká Británie vražda trestná činnost Sky News trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva Hertfordshire vyšetřování trestné činnosti John Hunt, Baron Hunt