Ze speciálně rozstřižených kalhot vytáhl přirození. Policie pátrá po onanistovi z metra

Policie pátrá po onanistovi z metra

Obtěžující muž v metru

Pražští policisté pátrají po muži, který v neděli dopoledne obtěžoval v metru osmadvacetiletou ženu. Ze speciálně rozstřižených kalhot vytáhl přirození a začal před ní onanovat. Vystrašená žena vystoupila na další zastávce, muž ji však následoval. Odešel až po jejím varování, že zavolá policii.

„Dosud neznámý muž v neděli 30. června v dopoledních hodinách nastoupil do metra ve stanici Náměstí Míru na trase A. Ve vagónu se posadil na sedadlo proti poškozené a po krátké chvíli z rozparku speciálně vytvořeném v kalhotách vytáhl přirození a před osmadvacetiletou ženou začal onanovat,“ uvedla na webu policie.

ČTĚTE TAKÉ: Jako teenager zavraždil v Krnově 11letou sestru. Místo nápravy za mřížemi škrtil vychovatelku

„Vystrašená poškozená na další zastávce okamžitě vystoupila, nicméně muž se také zvedl a šel za ní. V ten okamžik se jej žena snažila ještě natočit na svůj mobilní telefon a zároveň ho upozornila, že na něj zavolá policii. Až po jejím varování muž odešel ze stanice metra Skalka neznámo kam,“ dodala policie.

Policisté už ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví, za což muži v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let. Vzhledem k tomu, že měl muž zcela evidentně rozparek předem speciálně vytvořený a tedy se na své jednání připravoval, nelze vyloučit, že se tohoto trestného činu dopouštěl již opakovaně.

V případě, že poznáváte muže na kamerovém záznamu, nebo máte informace o místě, kde by se mohl nacházet, oznamte vše, prosím, na linku 158. Jakékoliv informace mohou policistům pomoci při jeho dopadení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Otřesný případ týrání dvouleté dívky. Do bezvědomí ji zmlátil partner matky, tvrdí žaloba

Tagy: