V Brně vykradl nákladní vůz a záhy vyhrožoval u Armády spásy. Jeho čin zachytily kamery

Zloděj u Armády spásy

Zloděj u Armády spásy

Třicetiletý muž si během několika hodin zadělal na velký průšvih. Kolem sedmé hodiny ranní údajně okradl v centru Brna nic netušícího řidiče nákladního auta. O pár hodin později vyhrožoval zaměstnancům u Armády spásy, že je napadne. Muži hrozí několikaletý trest vězení, informovala CNN Prima NEWS.

Podezřelý muž, který byl klientem Armády spásy, zneužil situace, když se řidič nákladního vozu věnoval vykládce zboží. Bez ostychu vylezl do odemčené kabiny, odkud měl odcizit řadu osobních věcí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bizarní krádež na nudistické pláži v Bulharsku. Českého turistu oloupili o zlatý prsten

Řidič nákladního vozu ale krátce na to krádež nahlásil. To už byl ale hledaný muž na cestě k hlavnímu nádraží, kde ho zachytila kamera. Netrvalo dlouho a na policii zavolala pracovnice Armády spásy, že jeden z klientů vyhrožuje personálu napadením.

Shodou okolností se jednalo o stejného člověka, kterého policisté už hledali. „V okamžiku, kdy přijeli na místo, lokalitu už sledovali kolegové z dohledového centra a poznali, že podezřelý je tentýž muž, který měl vykrást nákladní vůz v centru Brna,“ informoval mluvčí brněnské policie Jakub Ghanem a dodal, že se policisté od té chvíle nezabývali pouze potyčkou před Armádou spásy, ale také podezřením z vyloupení vozidla.

V případě prokázání viny muži hrozí až několikaletý trest vězení.

SLEDUJTE TAKÉ: Zadržený zloděj u čerpací stanice

Tagy: