Kdo střílel v Bratislavě? Vypadal jako Sandokan, bral drogy a odpaloval petardy, říkají místní

Útočník v Bratislavě postřelil čtyři lidi.

Svědci popsali detaily střelby v Bratislavě

Byl to podivín, vypadal jako Sandokan a sám si vyráběl petardy. Tak popsali svědci muže, který ve čtvrtek v noci v Bratislavě střílel na náhodné kolemjdoucí. Jeho řádění si vyžádalo čtyři zraněné včetně jednoho policisty.

Střelba se bratislavským sídlištěm Dúbravka ozvala přibližně hodinu po půlnoci. Joj s dovoláním na svědka uvedla, že muž nejprve začal střílet z okna. Pak vyšel z panelového domu ven, kde střelba pokračovala. Následně se útočník vrátil do bytu, kde nastal výbuch. „Něco bouchlo a také se střílelo. Slyšela jsem sedm výstřelů. Je to můj soused, výbušniny používal častěji. Slyšela jsem, že bral drogy,“ popsala jedna ze sousedek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mladý muž spáchal na Slovensku brutální sebevraždu. Během bouřky se nechal zabít elektřinou

„Byl to takový podivín. Chodil po nocích a odpaloval petardy, které si sám vyráběl,“ dodal další ze sousedů. „Slyšel jsem, že si hrál na boha. Měl takové delší vlasy, vypadal jako Sandokan, ale osobně jsem ho neznal,“ popsal starší muž. „Stříkal slzný plyn do vchodu a výtahu, střílel po holubech, spousta lidí na něj podala trestní oznámení,“ napsali místní na sociálních sítích.

Obyvatelé okolních domů byli po řádění muže vystrašení. „Bála jsem se. Byla tu hasičská auta a sanitky. Nevěděli jsme, jestli nás nebudou evakuovat, bála jsem se i usnout,“ popsala webu tvnoviny.sk Michaela.

Střelba si vyžádala čtyři zraněné včetně jednoho policisty, útočníka policie zastřelila. Zranění jsou podle médií mimo ohrožení života.

Tagy: