Vypadalo to, že je těhotná. Mladá žena má ale v těle nádory vážící 90 kilo

Mladá žena z Filipín si myslela, že je těhotná. Místo dítěte jí ale v těle rostlo šest obrovských nádorů vážících 90 kilogramů. Nellyn Joy Amasová musela kvůli bolestem a obrovskému břichu opustit práci. Na potřebnou operaci, která stojí v přepočtu přes 22 tisíc korun, osmadvacetiletá žena nemá.

Nellyn Joy Amasová z filipínské provincie Bukidnon začala již v září 2019 pociťovat bolesti zad, ale přisuzovala je namáhavé práci v on-line obchodě s oblečením. Později ji ale začalo bolet i břicho, které se doslova nafukovalo jako balón. Zároveň přestala i menstruovat, podle ní však nebylo možné, aby byla těhotná.

Nellyn není vdaná a nemá ani žádné děti. „Byla jsem si jistá, že těhotná nejsem, protože nemám manžela ani přítele, ale mé břicho se dál nekontrolovatelně nafukovalo,“ přiznala mladá žena, která se v dubnu 2020 rozhodla navštívit lékaře.

Lékaři jí sdělili šokující zprávu. Problémy způsobuje 6 obřích nádorů na vaječnících. Amasová původně vážila pouhých 45 kg. Teď váží neuvěřitelných 135 kg. Nádory samotné se tedy zvětšily natolik, že ženě přidaly 90 kg.

Nelly byla v červnu přijata do nemocnice. Po týdnu ji ale propustili, protože byla na náročnou operaci příliš slabá a navíc na potřebný chirurgický zákrok nemá peníze. Lékaři jí předepsali alespoň léky na potlačení růstu nádorů.

Jediné, co si přeji, je dostat ty tumory z mého těla ven. Už nechci dál trpět...

„Byla jsem zvyklá pracovat a vydělávat peníze prodejem oblečení. Ale už to nemohu dál dělat, protože nemohu ani pořádně chodit,“ popsala nemocná Nelly, která se přiznala, že neví, kde má teď tak velkou částku na operaci sehnat.

Operace stojí 50 tisíc filipínských pesos, což je v přepočtu asi 22 200 korun. Zoufalá žena bez stabilního příjmu teď doufá v milosrdenství a pomoc od samaritánů. „Jediné, co si přeji, je dostat ty tumory z mého těla ven. Už nechci dál trpět,“ svěřuje se přátelům na Facebooku.

Tagy: