Souboj s pěnovou tyčí, salta i Wipeout. Nahlédněte do nového Toboga Jump parku v Hradci

Atrakce různých obtížností, na kterých se vyřádí a pěkně zapotí malí, teenageři i dospělí. To je nově otevřený Toboga Jump park v Hradci Králové. Zabavit se tu dá i na několik hodin a navíc pod dozorem profesionálů.

Hala plná trampolín, to je Toboga Jump park v Hradci Králové. Vyzkoušet si tu můžete třeba salto do molitanové jámy, parkourovou dráhu nebo souboj s pěnovou tyčí. A ti ne úplně zkušení „skokani“ si mohou najmout instruktora, který jim bude asistovat u překonání strachu i samotných překážek. „Toboga je ryze česká značka, která zaštiťuje pět zábavních parků po České republice. V Hradci Králové je naše nejnovější pobočka a je to náš první jump park, který je zaměřený čistě na trampolíny,“ říká v pořadu Prima Česko Jiří Stuchlík, spoluzakladatel Toboga Jump parku.

Tvůrci parku mysleli na vyžití hlavně pro návštěvníky ve věku dvanáct až pětadvacet let. Areál je ale určen pro všechny věkové kategorie a jedinou podmínkou vstupu bez doprovodu je výška 110 centimetrů. „Buď můžete jít s dítětem skákat nebo můžete pouze sedět v občerstvení, dát si něco k jídlu, k pití. Nebo tady můžete dítě nechat a jít si třeba nakoupit,“ vyjmenovává možnosti Jiří Stuchlík.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední ruční gobelínka v Česku: K práci tam využívají i vidličku a inspirují se Čapkem

Atrakce, kam se podíváš

Jednou z oblíbených atrakcí je Wipeout – klasika známá z reality show. Jednoduše řečeno – samootáčecí podrážedlo nohou. Další oblíbenou atrakcí je třeba kladina, na které se dá bezpečně bojovat s kýmkoli, kdo si na to troufne. Jmenuje se Battle beam. „Účelem této atrakce je s pomocí válce shodit soupeře do pěnové jámy. Jinde můžete skočit do pěnové jámy a trénovat různá salta a přemety,“ vysvětluje Marek Čejchan, zdejší instruktor.

Zábava pod dohledem profesionálů

Toboga Jump v Hradci Králové pořádá i firemní teambuildingy nebo narozeninové oslavy pro děti. Právě ty si dokážou návštěvu areálu nejvíc užít. „Hřiště je postavené podle nejpřísnějších norem a podléhá pravidelným kontrolám a certifikacím. Samozřejmě náš personál je kompletně proškolen pro podání první pomoci,“ ubezpečuje Jiří Stuchlík.

Vstupné si můžete koupit na jednu, dvě, tři, nebo dokonce na čtyři hodiny. „Kapacitu musíme hlídat, máme ji předepsanou pro tohle hřiště. Pokud chcete úplnou jistotu, hlavně o víkendech, je lepší si udělat on-line rezervaci,“ upozorňuje Jiří Stuchlík.

Toboga Jump park najdete v Hradci Králové v obchodním centru Futurum a zaskákat si v něm můžete doslova každý den.

Tagy: