Zabil rodiče i psa, těla znetvořil. Vraha z Kalifornie zastavila až střelba, ze záběrů mrazí

Otřesným případem se zabývají policisté z amerického státu Kalifornie. Jednačtyřicetiletý Joseph Gerdvil v červenci zavraždil své rodiče a jejich psa, nakonec všem oddělil hlavy od krků. Policisté nyní zveřejnili mrazivé záběry ze zatýkání pořízené kamerami na uniformách. Zasahující muž zákona musel agresora několikrát zasáhnout služební zbraní, aby ho zastavil. Během policejního zásahu si agresor zpíval hity Tiny Turnerové nebo Stevieho Wondera. Píše o tom web New York Post.

Muže s podivným chováním si všimli lidé krátce poté, co zaútočil na údržbáře, sdělily úřady. Když k němu přijeli policisté, měl na sobě zakrvácené oblečení a mluvil nesrozumitelně. Směrem k policejnímu autu dokonce hodil lopatu, píše web New York Post.

K TÉMATU: Policisté našli u Hlávkova mostu v Praze mrtvého muže. Tělo plavalo ve vodě

I když na něj zasahující muž zákona mířil pistolí a hlasitě ho vyzval, aby si lehl na zem, Gerdvil se vydal jeho směrem. Po třech výstřelech do těla se zdálo, že muže nic nezastaví – k zemi se skácel až po čtvrté ráně.

UPOZORNĚNÍ: Video obsahuje záběry nevhodné pro slabší povahy

Policisté, kteří přijeli vzápětí, mu ihned nasadili pouta a začali ošetřovat jeho střelné rány. „Miluju tě... je mi líto, že musíš zemřít,“ mumlal během toho. „Dělej, skonči to. Střel mě do hlavy,“ řekl směrem k policistům.

Následně začal z ničeho nic zpívat hit americké zpěvačky Tiny Turnerové What's Love Got To Do With It z roku 1984 a píseň ze stejného roku I Just Called to Say I Love You od hudebníka Stevieho Wondera.

Zdravotníkům se podařilo ho po převozu stabilizovat. Nyní čelí dvěma obviněním z vraždy. Vražedné běsnění Gerdvila se odehrálo 9. července ve městě San Juan Capistrano. Rodiče zabil v jejich mobilním domě, hněv obrátil i proti jejich čivavě.

Následně jim uřezal hlavy, což provedl i zvířeti, informoval web CBS News. Policisté po příjezdu na místo našli bezhlavá a znetvořená těla. Jedna z hlav měla být podle webu vystavena na poličce.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Syřan, který útočil v Solingenu, byl členem organizace Islámský stát, tvrdí německý soud

Tagy: