Tři mrtví v Kostelci na Hané. Zadržená osoba je v cele, potvrdila policie

Rodinná tragédie si vyžádala tři oběti na životech.

Policie zadržela muže podezřelého z trojnásobné vraždy v Kostelci

Člověk zadržený v souvislosti s páteční násilnou smrtí tří lidí v Kostelci na Hané na Prostějovsku je v policejní cele. Kriminalisté na případu pracují a zabývají se okolnostmi tragédie, sdělila policejní mluvčí Marie Šafářová. Podrobnosti plánuje policie zveřejnit v pondělí na tiskovém briefingu.

„Kriminalisté na případu stále usilovně pracují. Prošetřují veškeré okolnosti a souvislosti této tragické události. Zadržená osoba byla umístěna v policejní cele. Probíhají další procesní úkony,“ uvedla mluvčí.

Informace k případu podle ní policie poskytne v pondělí 2. května v 11:00 na briefingu, který se uskuteční v budově Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje v Olomouci.

Násilným úmrtím tří dospělých lidí v třítisícovém Kostelci na Hané se kriminalisté zabývají od pátečního odpoledne. Podezřelého policisté na místě zadrželi. K tragédii vyjížděla i záchranná služba. Na místo neštěstí dorazil v pátek štáb CNN Prima NEWS, aby zjistil další informace.

„Část ulice je zapáskovaná. Jsou tu policisté a vyšetřovatelé. Ti stále na místě pracují. Mělo by jít o rodinnou tragédii. Pachatel měl nejprve uvnitř budovy zavraždit své dva sourozence a před domem pak i svého otce. Použít měl mačetu,“ popsal reportér CNN Prima NEWS na základě výpovědi svědků a místních obyvatel.

Tagy: