Záhadná smrt motorkáře na Chebsku: Policie neví, kdy zemřel. V příkopu mohl ležet hodiny

Záhadná smrt motorkáře na Chebsku.

Záhadná smrt motorkáře na Chebsku

Policisté vyšetřují záhadnou smrt motorkáře na Chebsku. V příkopu ho bez známek života našel v neděli náhodný svědek. Muž přitom s největší pravděpodobností zemřel už o den dříve. Cestoval sám a bez helmy.

Nález bezvládného těla v příkopu oznámil svědek policistům prostřednictvím tísňové linky.

ČTĚTE TAKÉ: Bizarní nehoda na Semilsku. Cyklistovi skočila do náruče srnka. Do nemocnice ho vezl vrtulník

Motorkář ztratil kontrolu nad strojem v aleji blízko Teplé na Chebsku. Osudným se mu stal náraz do stromu. Provoz tam není příliš velký, a tak ani policisté nevědí, kdy přesně se tragická nehoda stala.

„K této smrtelné dopravní nehodě mělo dojít od sobotního večera do nedělního dopoledne,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté následně zjistili, že motorkáře už od sobotního večera hledala parta přátel. Jeden z nich proto přijel na místo a poznal jeho stroj. „Poté byl nalezený motorkář ztotožněn jako třicetiletý muž z Chodové Plané,“ dodal mluvčí.

Dopravní experti motorkářům doporučují, aby se, pokud možno, na podobně odlehlé silnice nevydávali sami. „Pokud jedu v partě, mám s sebou někoho, kdo mi v případě nehody pomůže, nebo minimálně přivolá pomoc,“ poznamenal koordinátor BESIP pro Karlovarský kraj Lukáš Hutta.

Motorkář udělal ale ještě jednu mnohem zásadnější chybu. Podle informací CNN Prima NEWS jel jen v kraťasech a v tričku, a především neměl ochrannou přilbu.

Na motorce navíc nebyly registrační značky a muž měl navíc zákaz řízení. Jestli řídil pod vlivem alkoholu, bude jasné až po nařízené pitvě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dvě děti zemřely při nehodě u Vyškova. Řidič byl opilý, policie zveřejnila záběry z místa

Tagy: