Záhadné úmrtí slavné seriálové herečky. Její tělo leželo na veřejnosti za obchodem

Zemřela herečka Robyn Bernardová, která se proslavila zejména díky roli v seriálu General Hospital. Tělo 64leté ženy bylo nalezeno na „volném prostranství“, uvedla policie. Příčina smrti není známá, vyšetřovatelé však nemají podezření na cizí zavinění.

Podle tiskové zprávy úřadu šerifa okresu Riverside bylo tělo Bernardové nalezeno v úterý ráno na veřejném „volném prostranství za obchodem“ v kalifornském San Jacintu. Herečka, která hrála Terry Brockovou v telenovele General Hospital, byla prohlášena za mrtvou ve 4:08 ráno místního času, informoval web New York Post.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel muž v železných plicích. Stroj ho po obrně držel naživu přes 70 let

Podle koronera okresu Riverside příčina smrti zatím nebyla stanovena. Ve středu měla být provedena pitva. Výsledky toxikologie budou známé během několika týdnů. Policie ale údajně nemá podezření na cizí zavinění, napsal web TMZ.

Bernardová se narodila 26. května 1959 v Gladewateru v Texasu. Před svou osudovou rolí se objevila v několika malých televizních rolích, včetně Diva, Simon & Simon a Betty Blue. V roce 1984 byla obsazena do seriálu General Hospital jako Terry Brocková.

Mezi další projekty, na kterých Bernardová pracovala, patřilo účinkování v seriálech Whiz Kids, The Facts of Life, Tour of Duty a Kings for a Day. V roce 2002 si zahrála psycholožku ve filmu Hlasy ze střední školy, což byla její poslední role. Od té doby zůstala mimo záři hollywoodských reflektorů. Zůstal po ní otec Jerry Wayne Bernard a dvě sestry Crystal a Scarlett.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Drama nad Vancouverem. Do letícího Boeingu uhodil blesk, moment zachytila kamera

Tagy:
policie Texas herec Boeing Vancouver New York Post veřejné prostranství Massachusetts General Hospital San Jacinto Betty Blue