Zahazuje Ronaldo ambice? Má podepsat v Saúdské Arábii a vydělat pět miliard za rok

Vypadá to, že jeden z nejlepších fotbalistů historie Cristiano Ronaldo změnil vnitřní nastavení. Portugalec už evidentně nepotřebuje vyhrávat na nejprestižnější scéně, protože španělský deník Marca informuje o tom, že je blízko podpisu v Saúdské Arábii. Konkrétně má mít na stole lukrativní nabídku od klubu an-Nasr.

Pětinásobný držitel Zlatého míče by měl uzavřít kontrakt na dva a půl roku a vydělat astronomickou částku 200 milionů eur (4,9 miliardy korun) za sezonu, jak informuje Marca.

Ronaldo před týdnem skončil v Manchesteru United, jehož vedení i trenéra Erika ten Haga předtím zkritizoval v televizním rozhovoru.

Nabídku ze Saúdské Arábie od tehdy nejmenovaného klubu dostal sedmatřicetiletý kanonýr už v létě, ale rozhodl se pokračoval na Old Trafford. V anglickém týmu však vypadl ze základní sestavy a měl rozepře s Ten Hagem. Do Manchesteru se Ronaldo loni vrátil po 12 letech, mezitím hrál za Real Madrid a Juventus.

V současnosti je s portugalskou reprezentací na mistrovství světa, kde dal jako první hráč historie gól na pátém šampionátu. Jeho tým má jistou účast v osmifinále už před závěrečným zápasem ve skupině proti Koreji.

An-Nasr je devítinásobným mistrem Saúdské Arábie. Tým trénuje Francouz Rudi Garcia, bývalý kouč AS Řím, Lyonu nebo Marseille. V kádru jsou kolumbijský brankář David Ospina, který dříve chytal za Arsenal a Neapol, bývalý záložník Bayernu Mnichov Brazilec Luiz Gustavo či kapitán kamerunské reprezentace Vincent Aboubakar.

Tagy: