Zápasníci nás stojí miliony, prozradil promotér Le Sy. A dělá Clash reklamu na Okamuru?

Promotér Clash of the Stars ve studiu CNN Prima NEWS

Le Sy: Jednání Bejra oddaluje náš zápas. Možná k němu ani nedojde

Po mimořádně úspěšném turnaji v holešovické sportovní hale se Tomáš Linh Le Sy vydal s přítelkyní na dovolenou do Asie. Po návratu už naplno pracuje na uspořádání osmé akce Clash of the Stars, která se odehraje 22. června v ostravské Ostravar Aréně. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS promluvil Le Sy nejen o náročnosti galavečerů, ale vysvětlil například i to, proč nejspíš nedojde na očekávanou bitvu s Alešem Bejrem. „Ošidil všechny diváky o to, na co se těšili,“ říká šéf populární organizace.

Úspěch organizace Clash of the Stars stále nabírá na obrátkách. Lístky na osmý galavečer se vyprodaly během několika hodin. A jak je těžké vést takový projekt?

ČTĚTE TAKÉ: Legenda UFC Coleman bojuje o život. Vběhl do hořícího domu, aby zachránil rodiče a psa

„Lidi jsou světlá i stinná stránka. Někdy se potkáváme i s těmi, s nimiž nás to moc nebaví,“ říká Tomáš Linh Le Sy v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Navíc je pořádání turnajů čím dál dražší. „Za každý výkon je třeba zaplatit. Pracujeme se skvělými dodavateli. Kamery, světla, ochranka… Celkově je produkce špičková. Stojí to peníze, ale odráží se to na výsledku.“

Velmi drahou položkou jsou samozřejmě i samotné souboje influencerů. „Karta zápasů galavečera nás vychází řádově na miliony,“ dodává.

Jednou z výrazných tváří Clash of the Stars byl i Aleš „Psychopat“ Bejr, který ale nedávno ohlásil, že se stal promotérem a spolumajitelem nepříliš úspěšné organizace RedFace. Jedná se však jen o určitou provokaci, protože skutečným majitelem uvedené firmy je podle obchodního rejstříku pouze podnikatel Petr Diviš.

Le Sy v rozhovoru prozradil, co si o Bejrově jednání myslí.

„Moc detailních informací nemám, byl jsem sám překvapený, když sundal masku a odtajnil se. A přemýšlel jsem nad tím, co je jeho cílem, nebo proč to udělal… Napadlo mě jediné, vyhnout se zápasu se mnou,“ říká promotér a bojovník v jedné osobě. „On ví, že spolčením se s konkurencí zrušil náš souboj. Zrušil možnost zápasit se mnou. Ošidil všechny diváky o to, na co se těšili. Těšil jsem se na to i já, nevím, jestli on. Zřejmě asi ne. Je to škoda. Nemám teď absolutně pocit, že bych s ním chtěl zápasit. Jestli si on myslí, že to dotáhne k tomu, že to nakonec bude souboj mezi Clashem a RedFacem, tak k tomu určitě nikdy nedojde,“ řekl.

Šéf Clashe v interview reagoval i na to, že se moderátor Jakub Jíra nyní často objevuje i v pořadu po boku politika Tomia Okamury. „To je spolupráce Kuby Jíry s Okamurou samostatně. Není tam jako zástupce Clashe. Takže s tím nemá Clash nic společného,“ dodává Le Sy.

Tagy: