Zavřené haly je nezastavily. Hokejisté si zatrénovali v obchodním centru

Hokejisté v obchodním centru

Hokejisté trénují v obchodním centru

Amatérští sportovci znovu řeší ožehavé téma trénování. Kvůli vládním opatřením namířeným proti šíření koronaviru se totiž haly znovu uzavřely a halové sporty tak znovu nemůžou plně fungovat. Možnou cestu ukázal bývalý profesionální hokejista Michal Broš. Ten společně s kamarády vyrazil v hokejové výstroji do obchodního centra. Mezi obchody pak před zraky návštěvníků v poklidu trénovali.

Dresy, helmy, hokejky, rukavice či štulpny a chrániče. To vše na sobě měla skupina hokejistů v obchodním centru. Z výbavy jim chyběly pouze brusle, naopak ji doplnili rouškami na tvářích.

Kuriózní akci na svém facebookovém profilu zveřejnil bývalý hokejista Michal Broš. „S kolegou Kuchardou (a pokud je už i on vytočenej, tak je to fakt vážný) jsme vyrazili obhlídnout nějaký nový tréninkový prostory, když nám ty normální nechtějí zpřístupnit,“ napsal k videím Broš.

S kolegou Kuchardou (a pokud je už i on vytočenej, tak je to fakt vážný) jsme vyrazili obhlídnout nějaký nový tréninkový prostory, když nám ty normální nechtějí zpřístupnit...

Posted by Michal Broš on Monday, December 21, 2020

Aktuálně platí, že hokejisté a další hráči halových sportů nemůžou řádně trénovat. Vnitřní sportoviště totiž byla kvůli šíření koronaviru vládou uzavřena.

Bývalý hokejový reprezentant Broš je legendou pražské Sparty, kde strávil řadu let, které okořenil i několika ligovými tituly. Svoji hráčskou kariéru uzavřel před několika lety, ale od hokeje neutekl. Po nějaký čas byl sportovním manažerem Sparty, prvenství v nejvyšší soutěži získal i se Vsetínem. Broš, který je hokejovým mistrem světa z roku 2000, aktuálně pracuje pro BK Mladá Boleslav jako trenér rozvoje a dovedností.

Tagy:
hokej obchodní centrum sport koronavirus pandemie koronaviru koronavirová opatření HC Sparta Praha sportovci BK Mladá Boleslav amatérští sportovci VHK Vsetín Michal Broš