Muž, který napadl dvě ženy v Plzni, byl sám obětí znásilnění. Hrozí mu deset let vězení

Policie ČR (Ilustrační snímek)

Znásilnění v kabině popelářského auta

Muž, který čelí podezření, že v červenci přepadl dvě ženy, přičemž jednu z nich znásilnil, je sám obětí znásilnění. Informoval o tom web Novinky.cz. Má jít o Miroslava D., kterého měl znásilňovat jeho nadřízený – řidič popelářského vozu.

Plzeňskem v posledních měsících otřásly dva případy znásilnění. Jak informoval web Novinky.cz, oba spolu souvisí. Muž, který v Plzni napadl dvě ženy, přičemž jednu z nich znásilnil, měl být dříve sám obětí znásilnění.

Vše se má týkat Miroslava D. Ten měl v červenci napadnout dvě ženy. První se stihla ubránit. „Poškozené se měl vyptávat na to, zda s ním nechce mít sex, načež žena začala křičet a dotyčný z místa utekl,“ uvedli policisté. Druhá žena se ale útoku již neubránila. „Ta sdělila, že byla ve stejné lokalitě v inkriminovanou dobu znásilněna,“ napsali policisté.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vražda seniorky v pražské tramvaji. Díky lsti vyšetřovatelů se střelec přišel sám udat

„Policejní komisař jej obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění a těžkého ublížení na zdraví spáchaného ve stadiu pokusu. Soudce podezřelého poslal do vazby,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová. Podle ní hrozí muži až 10 let vězení.

Násilník měl být také znásilněn

Zmíněný web nyní přišel s informací, že Miroslav D., závozník popelářského auta, měl sám být obětí znásilnění. Řidič, se kterým pracoval, mu měl strkat prsty do konečníku, olizovat tělo a masturbovat. Policejní komisař zahájil trestní stíhání 52letého muže, kterého obvinil ze spáchání zločinu znásilnění,“ upřesnila na konci srpna Raindlová ve vysílání CNN Prima NEWS. I jemu prý hrozí až deset let vězení.

Celkem šlo v tomto případě nejméně o šest útoků, které se měly odehrát na přelomu loňského a letošního roku. „Během přestávky na oběd zajel na lesní cestu, kde jej různým způsobem sexuálně zneužíval. Ten kluk se ho bál. I když se snažil vzpírat, vzhledem k fyzické převaze více než 110 kilo vážícího násilníka se neměl šanci ubránit,“ uvedl dobře informovaný zdroj webu Novinky.cz.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Před 40 lety uvěznil Fritzl ve sklepě dceru. Žila bez čerstvého vzduchu, několikrát porodila

Tagy: