Trému jsem měl už od rána, popsal Ježek. Po letech v sedle prý potřeboval novou výzvu

Moderátor sportu Jiří Ježek

Jaká byla premiéra legendy světové cyklistiky Jiřího Ježka před kamerou?

Šestinásobný zlatý paralympionik a nový moderátor Sportovních zpráv na CNN Prima NEWS Jiří Ježek si ve čtvrtek odbyl premiéru před kamerou. Profesionální cyklistickou kariéru ukončil před třemi lety, nabídka moderování pro něj byla, jak říká, novým životním impulsem.

Jiří Ježek měl prý trému už od rána. „Ale ta tréma je zdravá a já věřím že tou trémou se člověk nabudí a dá tam maximum. A to budu potřebovat,“ dodal.

Nabídka moderování mu prý zprvu přišla bláznivá, ale sport miluje a je rád, že u něj zůstal. „Z jedné strany barikády jsem přeskočil na druhou. Po těch letech jsem potřeboval výzvu,“ vysvětlil Ježek. Po dlouhé kariéře podle něj bylo nutné říci cyklistice STOP.

Podle vedoucího sportovní redakce Pavla Skořepy je vrcholový sportovec ideálním kandidátem na moderátora sportovních zpráv. „Domlouvali jsme se, jak by do toho mohl naskočit, a on udělal za krátkou dobu velký pokrok, takže nebylo nad čím váhat,“ řekl.

S novým kolegou je spokojený také další moderátor sportu, Tomáš Vzorek. „Má světové medaile, je to persona světové cyklistiky, už tohle je obrovská deviza pro naši redakci,“ myslí si.

Tagy: