Zemřel slavný dvojník Eminema. Kaskadéra srazilo auto, zůstaly po něm dvě malé dcery

Ryan Shepard byl kaskadér, nejvíce se ale proslavil jako dvojník amerického zpěváka Eminema. Několikrát s ním vystupoval a zahrál si i v několika rapperových klipech. Na konci ledna ho při přecházení silnice srazil pick-up. Kaskadér zraněním v nemocnici podlehl.

Nehoda se stala ve městě Kennewick v americkém státě Washington. Ryan Shepard nad ránem přecházel silnici, když ho srazil pick-up. Jak informoval web The South African, Shepard byl převezen do místní nemocnice, kde byl ale krátce po přijetí prohlášen za mrtvého. Zůstaly po něm dvě malé dcery.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jeviště mě lákalo od dětství. Byl jsem mamánek a nikdy se toho nezbavil, přiznává Kotvald

Ryan Shepard se proslavil na začátku nového tisíciletí, především díky své výrazné podobě s rapperem Eminemem. Zahrál si i v několika jeho klipech. Mezi Shepardova nejznámější vystoupení po boku amerického zpěváka patří performance na předávání cen MTV Movie Awards v roce 2002, kde vystoupil jako superhrdina Rap Boy. S Eminemem odjel i turné po Evropě a Japonsku.

Shepard pracoval i jako kaskadér, původně byl ale vystudovaný strojní inženýr. Této profesi se pak v poslední době také věnoval a pracoval jako testovací automatizační inženýr ve SpaceX Elona Muska. V minulosti působil i ve společnosti Disney, píše web Daily Mail.

Tagy: