Známý rapper zkolaboval uprostřed koncertu. Nepomohla mu ani resuscitace přímo na jevišti

Zemřel americký rapper Fatman Scoop. Umělec v pátek zkolaboval během svého vystoupení na koncertě v Connecticutu. Ani okamžitý zásah lékařů mu po převozu do nemocnice život nezachránil, informují zahraniční média. Zpěvákovi bylo 53 let.

Fatman Scoop, vlastním jménem Isaac Freeman III., vystupoval jako hlavní headliner na pátečním koncertě Green & Gold Party v americkém městě Hamden v Connecticutu. Uprostřed své show ale najednou zkolaboval. Stalo se to za pultem DJe mimo zorné pole publika. I přes rychlou pomoc lékařů a okamžitou resuscitaci přímo na jevišti ale zpěvák po převozu do nemocnice zemřel, píše New York Post.

ČTĚTE TAKÉ: Hollywood truchlí. Zemřela herečka z Dallasu a Beverly Hills 90210, rodina má netradiční přání

Na videích, která zachycují okamžiky následující po umělcově kolapsu, je vidět, že během zásahu záchranářů vystoupil na scénu jeden z účinkujících a vyzval publikum ke společné modlitbě, kterou sám vedl. Příčina úmrtí rappera zatím není jasná, informuje Daily Mail.

Prayers going up 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 #FatManScoop Hamden Arts Commission Fatman Scoop

Posted by Ronice Copeman on Friday, August 30, 2024

Fatman Scoop se proslavil v 90. letech svou písní „Be Faithful“, která má miliony zhlédnutí. Spolupracoval také na skladbě Missy Elliott „Lose Control“, která se v říjnu 2005 umístila na 3. místě populárního žebříčku Billboard Hot 100.

Objevil se rovněž v písni „It's Like That“ od Mariah Carey nominované na Grammy a nahrál skladby s Timbaland & Magoo, Nickem Cannonem a Skrillexem. Ještě v pátek ráno měl s Dyce Paso premiéru oficiálního videoklipu k jejich nové písni „Let It Go“.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Poslední sbohem Heřmánkovi: Divadlo oznámilo, kdy se bude konat veřejné rozloučení s hercem

Tagy:
zdraví koncert kolaps úmrtí raper celebrity Connecticut Fatman Scoop smrt a umírání