Zemřel syn irské zpěvačky O'Connorové. V minulosti se několikrát pokusil o sebevraždu

zpěvačka Sinéad O'Connorová

Zpěvačce se zabil syn

Zemřel sedmnáctiletý syn irské zpěvačky Sinéad O'Connorové. Dva dny poté, co po něm bylo vyhlášeno pátrání, byl nalezen mrtvý. O smutné události informovala sama zpěvačka na Twitteru.

„Můj nádherný syn, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, světlo mého života, se dnes rozhodl ukončit jeho pozemské soužení a nyní už je s bohem. Ať odpočívá v pokoji a ať nikdo nenásleduje jeho příklad,“ informovala zpěvačka v sobotu na Twitteru s tím, že svého syna moc miluje.

Podle vyjádření O'Connorové byl její syn nezvěstný od čtvrtka. „Tohle je zpráva pro mého syna. Už to není vtipné, děsíš mě. Mohl bys prosím udělat správnou věc a přihlásit se na policejní stanici?“ sdílela zpěvačka ve čtvrtek a dodala, že žádá kohokoliv, kdo by s jejím synem byl, aby zavolal na policii.

Z dalšího příspěvku zpěvačky je patrné, že její syn měl vážné sebevražedné sklony. Již dvakrát se měl pokusit vzít si život. „Chci vědět, jak je možné, že Lynn Ward z nemocnice Taillight, které měla mít mé dítě pod dohledem 24 hodin denně, dovolila, aby se dostal ven, když se před sedmi dny dvakrát pokusil o sebevraždu,“ ptala se O'Connorová na Twitteru.

„Nemocnice samozřejmě odmítá převzít jakoukoliv zodpovědnost,“ uvedla zpěvačka poté, co její syn zmizel s tím, že jestli se mu něco stane, bude nemocnici žalovat.

Irská zpěvačka se proslavila koncem osmdesátých let. Loni v červnu oznámila, že ukončuje hudební kariéru. Její projevy na veřejnosti jsou mnohdy považované za kontroverzní. Obhajovala totiž teroristickou organizaci IRA a angažovaně vystupuje proti římskokatolické církvi.

Tagy: