Hvězdnou zpěvačku dohnaly deprese k sebevraždě. Její démoni byli silnější, truchlí rodina

Ve věku 48 let zemřela zpěvačka a skladatelka Coco Leeová. Stalo se tak poté, co se americká umělkyně, která se narodila v Hongkongu, o víkendu pokusila o sebevraždu. Leeová vydala za svůj život 18 studiových alb. Proslavila se mimo jiné nazpíváním ústřední melodie v kultovním animovaném filmu Legenda o Mulan. V mandarínské verzi rovněž propůjčila svůj hlas hlavní postavě.

Coco Leeová se dlouhé roky vypořádávala s depresemi, uvedly její starší sestry Carol a Nancy na sociálních sítích. Zdravotní stav zpěvačky se prý v posledních měsících dramaticky zhoršil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Země galského kohouta truchlí. Zemřel poslední francouzský účastník vylodění v Normandii

„Ačkoli Coco vyhledala odbornou pomoc a udělala vše, co mohla, její démoni byli bohužel silnější,“ sdělila rodina. Leeová se o víkendu pokusila o sebevraždu. Následně ji záchranáři převezli do nemocnice, kde ve středu zemřela. Ve svém posledním příspěvku na Instagramu loni v prosinci uvedla, že její život se občas zdá být „nesnesitelný“.

Leeová se narodila 17. ledna 1975. V mládí se z Hongkongu přestěhovala do Spojených států. Byla známá svým silným hlasem a živými vystoupeními. Její album Coco Lee z roku 1996 se stalo nejprodávanější nahrávkou toho roku v Asii. V roce 1998 se proslavila, když zazpívala melodii pro kreslený snímek Legenda o Mulan. V mandarínské verzi rovněž propůjčila svůj hlas hlavní postavě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Těhotná modelka zemřela po brutální střelbě. Těsně před smrtí porodila

Tagy: