Žena po útoku mačetou upadla do kómatu. Po letech se probrala, šokovala jménem pachatele

Žena v komatu

Dva roky strávila Američanka Wanda Palmerová v kómatu. Dostala se do něj poté, co přežila napadení mačetou. Nyní se probrala a rovnou označila i člověka, který se jí měl pokusit zabít a doposud vyšetřovatelům unikal. Překvapivě ukázala prstem na svého vlastního bratra.

Před takřka dvěma lety, konkrétně 10. června 2020, našli sousedé Wandu Palmerovou, jak leží nehybně na gauči ve svém domě v městečku Cottageville v Západní Virginii. Žena byla naživu, ale utrpěla vážné zranění mozku a následující dva roky strávila v kómatu.

Nyní se probrala, takřka okamžitě uvedla, kdo ji mačetou napadl. Policistům se dosud nedařilo zjistit, kdo se Palmerovou pokusil zabít, teď však mají podle všeho jasno. Žena za útočníka označila svého bratra Davida.

Kriminalisté se tedy okamžitě vydali za pravděpodobným útočníkem. Ten byl překvapen, ale při zatýkání nekladl odpor. Podle médií však má „násilnou historii“.

Dosud si kriminalisté s případem nevěděli rady. Neměli žádné kamerové záznamy, nahrávky telefonních hovorů a svědectví sousedů na žádného možného pachatele neukázalo. „A nyní se po dvou letech probrala a hle. Je schopná nám říct přesně, co se událo,“ nechal se pro zámořská média slyšet místní šerif Ross Mellinger.

Ten dále sice uvedl, že nějaké podezření prý policisté měli, ale nezískali přímé svědectví či důkaz, který by na bratra napadené ženy přímo ukázal.

Wanda Palmerová se podle posledních zpráv přesunula do pečovatelského domu, aby se zde mohla lépe zotavit.

Tagy: