Žena s největšími rty na světě chce i největší ňadra. Fotkami šokuje na sociálních sítích

Mladá studentka Andrea Ivanovová nedávno šokovala svět svými rty, které jsou údajně největší na světě. To jí ale nestačilo a nechala si zvětšit i prsa. Výsledek překvapil nejen její sledující na Instagramu. Bulharka je ale spokojená a s úpravami nekončí.

Dvaadvacetiletá Andrea Ivanovová z bulharské Sofie se pyšní největšími rty na světě. S takovými ústy se ale studentka filozofie samozřejmě nenarodila, pomohla si výplněmi a pravidelně je přikrmuje botoxovými injekcemi.

Podle britského deníku Daily Mail začala Andrea s úpravami v roce 2018. Za jedno sezení utratí přibližně 4 000 korun a už raději přestala počítat, kolik peněz celkově za zákroky dala. Navštívila snad každou kliniku estetické medicíny v Sofii, protože jí lékaři nedoporučili injekce do rtů dříve než po dvou měsících. Ona si je však dopřává nejméně 15krát za rok.

Bulharka chtěla vypadat jako panenka Barbie a k tomu jí obří rty nestačily. A tak si po zvětšování rtů našla zálibu i v úpravě ňader. Na sociálních sítích se nedávno pochlubila, že svá prsa zase o něco přifoukla a po operaci se zotavuje dobře. Podle deníku Daily Star jí lékaři zvětšili prsa z velikosti C na E, za což zaplatila přes 90 tisíc korun.

Andrea je očividně plastickými operacemi a svým nepřirozeným vzhledem posedlá. Nechala se slyšet, že s úpravami svého těla rozhodně nekončí a ňadra bude postupem času dál zvětšovat a pro dosažení svého ideálu udělá cokoliv.

Podívejte se, jak šel čas s Andreou Ivanovovou:

Na Instagramu má Andrea v současné době přes 72 tisíc sledujících, nedá se ale říct, že jsou všichni její fanoušci. „Mám jak pozitivní, tak negativní komentáře. Ty negativní píšou především ženy. Dostávám ale tisíce komplimentů od lidí z celého světa,“ řekla už dříve deníku Daily Mail.

A měla pravdu. Pod jejími fotkami se hromadí nadšené komentáře, ale i vzkazy lidí, od nichž se pochopení nedočkala. „Znepokojuje mě, kolik lidí tě podporuje v sebepoškozování. Toto už není o kráse,“ stojí v jednom z posledních komentářů.

Ivanovová si ale z „hejtrů“ nic nedělá a dál se pyšní svojí vizáží. A nezapomene se pochlubit ani články o své proměně v různých světových jazycích.

Tagy: