Meg Ryanová slaví 59. narozeniny. Svou krásnou tvář zatěžuje plastikami

Krásná hollywoodská herečka Meg Ryanová dnes slaví 59. narozeniny. Hvězda filmů Když Harry potkal Sally, Samotář v Seattlu, Město andělů nebo Láska přes internet si chce navzdory blížící se šedesátce zachovat dívčí tvář, kterou často zatěžuje plastickými úpravami.

Meg Ryanová začala slavit úspěchy už ve dvaceti letech kdy se poprvé objevila ve filmu Bohaté a slavné z roku 1981. Do diváckého povědomí se ale dostala až rolí ve filmu Top Gun z roku 1986, kde si zahrála po boku Toma Cruise.

Její krásnou tvář si už zapamatoval snad každý díky přelomové roli Sally Albrightové ve filmu Když Harry potkal Sally z roku 1989. To byla slavná herečka v nejlepších letech. Slavila osmadvacáté narozeniny.

Meg Ryanovou si mnoho lidí pamatuje jako něžnou a nevinnou bytost s modrýma očima z romantických filmů. Nikdo ale nemládne a výjimkou nejsou ani hollywoodské hvězdy, které si mladistvý vzhled snaží zachovat s pomocí plastických chirurgů.

Přestože i krásná Meg zvolila tuto variantu, pracovní nabídky se jí v posledních letech nehrnou. Podle webu ČSFD se naposledy objevila ve snímku Dopisy z války, který také režírovala. Podle zahraničního filmového webu IMDb si naposledy zahrála v seriálu z roku 2018 s názvem Picture Paris. Ten se ale na obrazovkách zatím neobjevil.

Tagy: