Žena ukradla z nákupního centra v Praze čivavu. Zlodějku hledá policie, poznáte ji?

Pražští policisté řeší neobvyklou krádež. V nákupním centru v ulici na Pankráci ukradla neznámá žena čivavu jménem Miky. Majitelka desetiletého psa uvázala k reklamnímu poutači, když se vrátila z nákupu zpět, její čtyřnohý mazlíček už na místě nebyl. Majitelé už mají naštěstí svého pejska zpět, po neznámé ženě však policie stále pátrá.

Odcizeného psa dostali jeho majitelé zpět během nedělního dne. Vrátil jim ho neznámý muž, který si všiml plakátů, které majitel čtyřnohého mazlíčka vylepil v metru. „Stále však pátráme po ženě, která pejska odcizila. Pokud ženu na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohla zdržovat, ozvěte se, prosím, na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Po neznámé ženě pátrají policisté z oddělení Podolí už od začátku prosince. „Majitelka pejska uvázala k reklamnímu poutači a odešla nakupovat, když se vrátila z nákupu zpět, byla Miky pryč. Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět samotná krádež, tak i podezřelá žena,“ informovala policejní mluvčí.

Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení tak může pachatelka strávit až dva roky za mřížemi.

Tagy: