Hlavní zprávy mají novou moderátorskou dvojici. Po boku Laškové usedne sporťák Kafka

Od 1. dubna budou diváci CNN Prima NEWS a Primy v Hlavních zprávách vídat novou moderátorskou dvojici. Z mateřské dovolené se vrátí Gabriela Lašková a po jejím boku usedne sporťák Marek Kafka.

Na společný start už Lašková s Kafkou pilně trénují. „Když mi říkali, že budou kamerové zkoušky s Markem, říkala jsem si: ,To by molo být dobrý!‘“ prohlásila moderátorka.

A ani její nový parťák nešetřil chválou. „Gabča je úžasný člověk, líbí se mi, jak prezentuje zprávy. Umí je podat krásně a s nadějí. To je věc, kterou se pokusím okoukat,“ prozradil Kafka.

Pro Laškovou půjde už o druhého sporťáka, po jehož boku usedne za moderátorským stolem. „Dostala jsem dalšího sporťáka, tak předpokládám, že sport bude patřit jemu, ale doufám, že se domluvíme a budeme si rozdělovat témata, která jsou nám vlastní a která si každý z nás osvojí, a ta hezká si budeme půlit,“ prohlásila Česká Miss 2013.

Moderátorkou na Primě se stala krátce po zisku titulu nejkrásnější Češky, zprávy moderovala s Romanem Šebrlem. Když odešla na první mateřskou, nahradila ji Eva Perkausová, která tvoří se Šebrlem dvojici dodnes.

„Doufám, že negativní zprávy týkající se dětí převezme on, tam jsem se neosvědčila, to jako máma dvou kluků prostě nedávám,“ přiznala Lašková.

Tagy: