Žilková a Stropnický se rozcházejí. Drsnou zprávu oznámil herec manželce e-mailem

Veronika Žilková a Martin Stropnický jdou od sebe.

Stropnický se rozešel s Žilkovou

Vztah Veroniky Žilkové a Martina Stropnického po 18 letech končí. Herečka se s tím svěřila na sociálních sítích. Nečekanou zprávu jí měl manžel a velvyslanec České republiky v Izraeli oznámit e-mailem.

„Dostala jsem od manžela e-mail. Stálo v něm, že mě už nemiluje a že se mi omlouvá,“ řekla Žilková v exkluzivním vyjádření pro deník Blesk.

Smutnou zprávu pak přiznala také na sociálních sítích. „Dnešní absurdita. Exministr obrany, místo obrany své rodiny v době válečného napětí sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne,“ napsala herečka v příspěvku na Instagramu.

K rozchodu se později vyjádřila také během živého vysílání, během kterého předcvičuje. „Bohužel vyšla pravdivá zpráva o naší rodině,“ řekla Žilková. „Nejsem cynik, ale budu se snažit o to, co vštěpuji vám všem. A to budovat si za každé situace pozitivitu v duši. Co bych vám ještě tak na závěr řekla. Nikoho k lásce nedonutíte,“ uvedla.

Veronika Žilková a Martin Stropnický tvořili pár od roku 2004. Svůj vztah stvrdili o čtyři roky později v historické kapli sv. Kláry v pražské Troji. Pro oba to byla již třetí svatba. Žilková má z předešlých vztahů děti Agátu, Vincenta a Cyrila. Stropnický zas dcery Annu a Františku a syna Matěje, který se vydal v jeho stopách a též se angažoval v politice.

Veroniko, držte se

Společně pak manželé přivedli na svět dceru Kordulu a syna Melichara, který se v roce 2007 narodil s vrozenou brániční kýlou. Chlapec zemřel v pouhých osmi měsících.

Stropnický je českým velvyslancem v Izraeli už několik let. Žilková s ním v zahraničí prožila dva roky. Kvůli pandemii covidu se vrátila do Prahy, aby mohla pečovat o nemocnou maminku. Za manželem už se nevrátila.

Podpořit Žilkovou se rozhodli její fanoušci na sociálních sítích. Mnohé rozhořčil způsob, jakým jí manžel oznámil rozchod. „Diplomat a rozchod po e-mailu? To není diplomat, ale srá*,“ napsali lidé. „Na stará kolena rozvod, pane bože, co si od toho pan Stropnický slibuje? Veroniko, držte se, jste bezva ženská,“ psali další.

Tagy: