Partie ŽIVĚ: Jsou antigenní testy opravdu vhodnou cestou z krize a vakcína spásou?

Partie Terezie Tománkové

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Jsou antigenní testy opravdu vhodnou cestou z krize a vakcína spásou? Pozvání do nedělní Partie přijali Václav Hořejší, Petr Smejkal a Vojtěch Thon.

Právě Fiala na svém twitterovém účtu uvedl, že „malé obchody měly být už dávno otevřeny za stejných podmínek jako supermarkety“.

Na přetřes ale přijde i momentální situace ve vládní koalici kvůli sporu o takzvaný daňový balíček. Sněmovnou prošel díky hlasování poslanců ANO a ODS. Podle Babiše je střet vládních stran ANO a ČSSD nešťastný, ale koalice přes velmi rozdílný názor funguje dobře.

Napětí v koalici vyvolalo i to, že ČSSD ve sněmovním rozpočtovém výboru nepodpořila doporučení schválit rozpočet. Hamáček řekl, že sociální demokracie ale s vládním rozpočtovým návrhem souhlasí a bude ho podporovat. O případných pozměňovacích návrzích chce jednat, a to i v koalici.

Ve druhé hodině bude následovat velká debata o tom, zda jsou antigenní testy opravdu vhodnou cestou z krize a vakcína spásou. Pozvání přijali Václav Hořejší, Petr Smejkal a Vojtěch Thon. Partie Terezie Tománkové začíná v neděli v 11.00 na Primě a CNN Prima NEWS.

Tagy: