Sledujte ŽIVĚ volební speciál na CNN Prima NEWS a CNNPrima.cz

Terezie Tománková

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Sčítaní hlasů v krajských a senátních volbách budete moci přehledně sledovat na televizi a webu CNN Prima NEWS ve speciálním zpravodajství. Během celého sobotního odpoledne až do pozdního večera vás budeme informovat o vývoji výsledků, uslyšíte reakce z volebních štábů a vše přehledně rozebereme s odborníky.

Už ve dvě hodiny odpoledne se uzavřou volební místnosti a začne velké sčítání volebních hlasů. Speciální vysílání na CNN Prima NEWS začne o půl hodiny dříve a vysílat pro vás budeme až do půl jedenácté večer.

„Diváci dostanou kompletní servis, kompletní analýzu. Budeme tady mít komentátory, analytiky a diváci se dozví úplně vše,“ uvedla moderátorka speciálního volebního studia Terezie Tománková.

„Bude to hodně živé, budeme se připojovat do volebních štábů, budeme samozřejmě mít na všech místech v krajích, kde se něco děje, naše reportéry, naše štáby, a také ve studiu diváci samozřejmě uvidí aktuální výsledky, jak se budou sčítat hlasy – a to jak pro krajské, tak pro senátní volby,“ upřesnila druhá moderátorka Veronika Kubíčková.

Sledujte volební speciál ke krajským a senátním volbám v sobotu od 13:30 na CNN Prima NEWS. Průběžné výsledky najdete zde:

Tagy: