Obrat v případu Češky, která zastavila zloděje orálním sexem. Co prozradil její známý?

Případ Češky Soni, která orálně uspokojovala Srba Maxima do příjezdu policie poté, co přepadl benzinovou stanici v bratislavské Petržalce, má pokračování. Podle webu Nový Čas se dvojice měla znát. Údajně by dokonce zloděj měl být ženiným pasákem.

Podle webu Nový Čas se dvojice neviděla poprvé. „Srb je její pasák, znají se. Oba přišli k pumpě spolu. Poté, co viděla, že ho obsluha zamkla, snažila se ho upozornit na příchozí nebezpečí v podobě policie, a tak vběhla dovnitř zadním vchodem a při příjezdu policie jen zahrála divadélko,“ sdělil webu zdroj.

Na událost zareagovala i společnost Shell, pod kterou benzinka spadá. „Při pokusu o loupež utrpěl náš zaměstnanec zranění, která vyžadovala jeho ošetření v nemocnici a způsobila jeho několikadenní pracovní neschopnost,“ uvedla manažerka komunikace společnosti Michaela Lukovičová.

Vemte si ho, já už nemůžu

K incidentu došlo minulou středu. Šestatřicetiletá Soňa si měla jít na čerpací stanici koupit cigarety. V tu chvíli došlo k přepadení čtyřiadvacetiletým Maximem, který byl značně agresivní. Češka se dle vlastních slov rozhodla přivolat policisty. Měla však vybitý mobil, a tak prodavači nemohla pomoci. Tomu se však agresivního Srba podařilo přelstít a při útěku zadním traktem Maxima zamkl v prodejně a zalarmoval policii. Mezitím zadním vchodem pronikla dovnitř Soňa. Česka, která se velmi neobvyklým způsobem rozhodla zloděje „zadržet“, přivítala policisty slovy: „Vemte si ho, já už nemůžu“.

Tagy: