Americký moderátor o vlásek unikl smrti. Na kole ho srazil kamion, hrozilo mu ochrnutí

Známý americký moderátor Nev Schulman minulé pondělí o vlásek unikl smrti. Na kole jel vyzvednout svého syna ze školy, když se srazil s náklaďákem, informoval list New York Post. Utrpěl mnohočetná zranění, včetně vážného poranění krku. Ve svém příspěvku na sociální síti uvedl, že měl neskutečné štěstí.

Devětatřicetiletý americký moderátor televizní show „The Catfish“ minulé pondělí přežil srážku s kamionem. Nev Schulman jel na kole vyzvednout svého syna ze školy, když se s vozidlem srazil a vážně si poranil krk, popsal deník New York Post. Konkrétně mu podle webu Daily Mail hrozilo i ochrnutí. Nyní tak musí nosit krční chránič.

ČTĚTE TAKÉ: Vážná nehoda na Orlickoústecku. Řidič narazil do sloupu elektrického vedení, na místě zemřel

Byl rád, že syna nestihl vyzvednout. „Při nárazu jsem byl sám. Já a náklaďák. A pak tuším chodník," napsal. Na sociálních sítích přiznal, že si chvílemi myslel, že mu zůstanou nepohyblivé ruce. Zároveň dodal, že se nemůže litovat vzhledem k tomu, kolik lidí s vážnými zraněními už nikdy nebude chodit.

Jen den před nehodou strávil Schulman „kouzelný“ den rybaření se svou rodinou. Uvědomil si tak, že život se opravdu může během jediné chvíle rapidně změnit. „Mám štěstí, že jsem tady a naživu, že můžu stát a objímat svou rodinu. Opravdu začínám chápat význam slova vděčnost. Jsem vděčný za velké i malé věci před nehodou,“ popsal.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hromadná nehoda u Prahy. Srážka nákladního a osobních vozidel zablokovala Pražský okruh

Tagy:
smrt společnost dopravní nehoda ochrnutí havárie hodnoty Daily Mail Pražský okruh Praha okres Ústí nad Orlicí New York Post USA Today smrt a umírání katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda Nev Schulman