Obrovská rána pro filmové fanoušky. Slavný herec musel na akutní operaci a ruší představení

Ještě minulý týden ve středu se slovenský herec Marcel Nemec těšil na dvě představení, která měl odehrát o víkendu. Ležel tou dobou sice v nemocnici, před sebou měl ale poslední noc hospitalizace. Náhle však přišla obrovská rána – musel podstoupit akutní operaci, a představení proto zrušit. Herec o svém zdravotním stavu informoval na sociálních sítích.

Letos v květnu Nemec veřejně promluvil o svém boji s nemocí, uvedl zpravodajský web Topky.sk. Lékaři tehdy v jeho těle odhalili další nádor. Situace se zhoršovala a začátkem října se objevili v jeho těle další „vetřelci“, jak oblíbený herec nádory nazývá. Ty rostou a vyvíjejí tlak na střeva, přičemž brání jejich správnému fungování. „Toto je na rakovině nepříjemné. Ona nebolí, bolí tam, kde tlačí a dělá si své místečko. V mém případě tři místečka,“ popsal na Instagramu.

ČTĚTE TAKÉ: Jsme hodní kluci, alkohol nepijeme a drogy nebereme, tvrdí Mirai. Sní o tom, že obletí svět

Nemec byl kvůli komplikacím v posledních dnech hospitalizován. Původně se těšil na páteční představení Srdce z azbestu a sobotní English dvojka v bratislavském divadle LA KOMIKA. Ve svém příspěvku na sociálních sítích však fanoušky informoval, že kvůli náhlému zákroku představení nezvládne. Divadlo proto muselo změnit program. „Situace je vážná, ne však zoufalá,“ napsal k příspěvku, v němž se fanouškům omlouval za svou neplánovanou absenci.

Nemec také sdělil, že podcenil význam prevence a vyzval své příznivce k pravidelným lékařským kontrolám: „Kdy jste byli na poslední preventivní prohlídce? Kolikrát jste si řekli, že byste měli jít, ale nemáte čas? Nemáte čas na co? Na sebe? Vždyť přece jde o váš život, o vaše zdraví. Já jsem to zanedbal.“ Dodal, že nemoc ovlivnila nejen jeho, ale především jeho blízké.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Konec divadelní kariéry Jiřiny Bohdalové. S hraním se rozloučila na doporučení lékaře

Tagy: