Zpěvačka Britney Spears se zasnoubila se svým přítelem. Nemůžu tomu uvěřit, svěřila se

Americká zpěvačka Britney Spears se zasnoubila s dlouholetým partnerem Samem Asgharim. Pár na sociální síti zveřejnil video, na němž se usmívají, dávají si lehký polibek a ukazují zásnubní prsten. Popová zpěvačka k tomu doplnila velmi emotivní komentář a několik emotikonů prstýnku a srdíčka. Fotografii se vztyčeným prsteníčkem své snoubenky zveřejnil také Asghari.

„Zatraceně, nemůžu tomu uvěřit,“ napsala pod video, ve kterém se chlubí zásnubním prstýnkem, Spears. Její fanoušci ji zavalili gratulacemi.

Devětatřicetiletá Britney Spears byla vdaná už dvakrát. První sňatek uzavřený v Las Vegas byl po několika dnech anulován, uvedla agentura Reuters. Tři roky byla vdaná za amerického rappera Kevina Federlina, mají spolu dvě děti. Nyní už zpěvačka přes čtyři roky chodí s hercem Samem Asgharim. Rodák z Íránu je o 12 let mladší.

V posledních měsících média věnují pozornost zejména zpěvaččinu boji za znovunabytí svéprávnosti. Britney Spears se soudí o opatrovnictví a správu svého majetku. Její otec Jamie Spears spravoval záležitosti své dcery od roku 2008, kdy byla hospitalizována v psychiatrické léčebně.

Povinností se vzdal letos v srpnu, definitivně o tom ale musí rozhodnout soud. O ukončení nuceného opatrovnictví usilovala popová hvězda několik měsíců. Obvinila dokonce svého otce a právníky, že ji nutili vystupovat proti její vůli, brát léky nebo jí nedovolili mít další dítě.

„Jejich cílem bylo přimět mě myslet si, že jsem se zbláznila. Ale já nejsem blázen a tohle není v pořádku. Chci, aby bylo jeho opatrovnictví zrušeno, ničí mi život,“ prohlásila například Spears. Soud rozproudil debatu o zpěvaččiných právech.

Tagy: