Ze všech problémů jsem se vyzpívávala. Emoce k mé práci patří, říká Machálková

Leona Machálková hostem Nového dne

Syn zpěvačky Leony Machálkové Artur plánuje studovat v zahraničí. „Nebude to pro mě jednoduché, máme se moc rádi,“ řekla zpěvačka v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS. Prozradila také, co podnikala během lockdownu a kde se mohou fanoušci těšit na její vystoupení.

Zpěvačka si návrat ke koncertování užívá. „Vážím si hezkých příležitostí. Za úspěch nevděčím jen sobě, ale spoustě lidí, kteří mi pomáhají. Lockdown byl nekonečně dlouhý. Kamkoliv se jede, vážím si toho a jsem připravená na 200 procent,“ sdělila Machálková.

A co během lockdownu, který způsobila pandemie koronaviru, podnikala? „Našla jsem si zálibové aktivity. Snažila jsem se dělat hodně pro imunitu. Chodila jsem do přírody. Praha 6, kde bydlím, je pro to ideální. Naučila jsem se nové věci, absolvovala několik streamových koncertů,“ prozradila Machálková s tím, že její nové album vyjde na jaře příštího roku. „Zůstávám u melodického poprocku.“ dodala.

Syn muzikantem nebude

Akce Slunečné léto televize Prima pomalu míří do finále. Jejího programu se zúčastní i Machálková. „Pojedu 19. září do Chomutova a 26. září do Brna. Je to rodinný den a pro mě setkání s mladou generací. Těším se na pěknou atmosféru a setkání s lidmi, které mám ráda,“ řekla zpěvačka.

Machálková uvedla, že se z toho, co se jí v životě událo, vyzpívávala. „Za emoce na jevišti jsem se nikdy nestyděla. Myslím, že se to od nás očekává. Těším se na své koncertní turné Muzikál –⁠ moje láska. Těším se na řadu divadel. 23. 9. budeme v Ústí nad Labem. Kdo mě má rád, ať se koukne na webové stránky,“ sdělila.

Zpěvačka promluvila i o svém synovi Arturovi, který nedávno oslavil 18. narozeniny. „Muziku má rád, ale muzikant z něj nebude. Čeká ho maturita, má v plánu se připravit na design. Jelikož je jazykově vybaven, chtěl by studovat venku. Přemýšlí o Berlíně, Amsterdamu či Paříži. Nebude to pro mě jednoduché, máme se moc rádi. Naším poutem je spousta zážitků,“ řekla. Jeho tatínkem byl slavný designér Bořek Šípek, který zemřel v roce 2016.

Tagy: