Za pár dní bude po všem. Hvězda Slunečné se rozvádí, přiznala ale nového přítele

Rozvod Vandy Chaloupkové

Herečku Vandu Chaloupkovou znáte ze seriálů Modrý kód nebo Slunečná. Zanedlouho ji budete moci vidět i na stříbrném plátně ve filmu Prezidentka. V osobním životě se jí však tolik nedaří, herečka se v současné době rozvádí. Prozradila však, že má nového přítele, jehož jméno se prý velmi brzy dozvíme.

Chaloupková si zahraje ve snímku Prezidentka. „Hraji osobní strážkyni neboli bodyguardku paní prezidentky, takže jsem jí pořád v patách. Pomáhám jí trošku se udržovat ve fyzické kondici a ještě tam mám extra boxovací scénu, na kterou se připravuji už několik měsíců. Je to thajský box, takže jsem navštívila v lednu i Thajsko a za čtrnáct dní už nás to čeká,“ prozradila Vanda.

Mladá herečka zažívala v loňském roce krušné chvíle. Vanda se po šestiletém vztahu loni v létě provdala, ale manželství se rozpadlo. „Už to asi mohu říct veřejně, ale můj loňský rok nebyl moc zdařilý, co se týká lásky. Rozvádím se, nicméně jsem poznala novou lásku a bojovala za ni. Věřím, že to klapne,“ přiznala Chaloupková.

„Bylo to rychlé, ale oba jsme se shodli na tom, že to asi nebylo dobře, a věřím, že ať už půjdeme každý svojí cestou, budeme šťastní,“ dodala herečka.

Nyní je Chaloupková opět zamilovaná. „Není to nikdo z branže a brzy už to asi ani nebude tajemství, protože můj nový vztah, nová láska, si zaslouží, aby se o ní vědělo. Samozřejmě ctím své manželství, nicméně za pár dní bude po všem a myslím, že je fér vůči novému vztahu, aby nebyl v utajení,“ řekla herečka.

Tagy: