Frontman Rybiček 48 se zranil při skoku do publika. Přehlédl hrazení a plnou vahou spadl

Frontman kapely Rybičky 48 Kuba Ryba

Zranění zpěváka kapely Rybičky 48

Na letošním prvním vystoupení Rybiček 48 skočil v pátek v Pardubicích zpěvák Kuba Ryba během koncertu do lidí. Přehlédl však hrazení a plnou vahou spadl na nohu a zranil si kotník. Koncert byl krátce přerušen kvůli zásahu zdravotníků, kteří byli na místě. Zbytek show odehrál Ryba na jedné noze.

Po koncertě kvůli stupňující se bolesti odjel Ryba na doporučení zdravotníků na vyšetření na pohotovost do Pardubické nemocnice. Zde konstatovali natržené vazy a výron kotníku. Na nohu nyní frontman nemůže vůbec došlápnout. Vyfasoval francouzské hole a ortézu s doporučením tří týdnů klidu.

ČTĚTE TAKÉ: Známý rapper brutálně zkopal svou přítelkyni, ukazují záběry. Měl ji i nutit k sexu s jinými

Kapela se nicméně rozhodla v turné pokračovat a následující show v Třinci i dva megakoncerty 24. a 25. 5. v Kutné Hoře odehrát. „Budu to muset odehrát asi v sedě. Bude to pro mě novinka a o co míň se můžu hejbat celým tělem, o to víc budu hrát v sobotu očima,“ napsal frontman Ryba na svém facebookovém účtu.

Včera jsem si na prvním koncertě letosku skočil do lidí. Bohužel jsem si všimnul druhýho plotu a plnou váhou stokilovýho vikinga jsem si přisednul kotník. Omlouvám se dámě (Verča) za následující ploužák v davu. Myslím, že s takovým Quasimodem ještě netančila:D Posledních 12 písní jsem to upajdal, ale to víte…s jednou nou out tam neuděláte tolik šau, jak byste chtěli. Na pohotovosti mi řekli, že mám natržený vazy a nějakej výron kolene. Já znal do tý doby jen jedinej výron a ten je teda o dost příjemnější, to vám povídám. Moc děkuju panu doktorovi a sestřičce za pěkné a milé ošetření. Durt mi cpali francouzský hole, ale já je nechtěl. Nebolelo to tak strašně, abych na to aspon trošku nemohl stopnout. Nicméně dneska se to přes noc nějak rozleželo a už na to nemůžu vůbec šlápnout. Všem se omlouvám dnes v třinecký aréně, ale budu to muset odehrát asi dneska v sedě. Bude to pro mě novinka a o co míň se můžu hejbat celým tělem, o to víc budu hrát dneska očima 😀 Držte palce, až příští tejden v Kutný Hoře lítám jako čamrda🔥🤘❤️ PS: Nemáte někdo video toho mýho držkopádu? To musela bejt strašná prdel:)

Posted by Kuba Ryba on Saturday, May 18, 2024

Celý incident ale vzal zpěvák s humorem a ve stejném duchu reagovali i fanoušci. „Tak bacha, aby se ti hraní v sedě nezalíbilo,“ napsal jeden z nich na Facebooku. Spousta komentářů poté obsahuje přání brzkého uzdravení. „Hodně zdraví, ty skokane,“ popřála mu jedna z fanynek. Příznivci kapely také doufají, že zranění příliš nezasáhne do dvou megakoncertů v Kutné Hoře, odkud kapela pochází.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Korna definuje pokora a disciplína, říkají jeho mladí kolegové. Prozradili i zpěvákovy neřesti

Tagy:
koncert Kutná Hora Třinec Rybičky 48 zdravotnický pracovník Pardubická krajská nemocnice Jakub Ryba