Známý rapper brutálně zkopal svou přítelkyni, ukazují záběry. Měl ji i nutit k sexu s jinými

Videozáznam z bezpečnostních kamer zachycuje, jak americký rapper Sean „Diddy“ Combs během hádky strká, kope a táhne po zemi svou tehdejší přítelkyni Cassie Venturovou. To potvrzuje její tvrzení v nyní uzavřené žalobě, kterou na hudebníka podala. Záběry exkluzivně získala americká CNN. Venturová tvrdí, že byla ze strany Combse vystavena násilí dlouhodobě. Americký rapper čelí dalším pěti nesouvisejícím žalobám ze zločinů sexuální povahy.

K incidentu mělo podle Venturové dřívější žaloby dojít v březnu 2016. Combs se měl ten den „extrémně opít a udeřit paní Venturovou do obličeje, až jí způsobil monokl,“ píše se ve stížnosti.

ČTĚTE TAKÉ: Kontrola jídla a pistole ve vězení. Tajné služby už řeší, jak hlídat Trumpa za mřížemi

Poté, co Combs usnul, se prý Venturová pokusila opustit hotelový pokoj. Hudebník se však měl probudit a následovat ji na chodbu hotelu. „Nejdřív se ji snažil chytit, a pak po ní hodil skleněné vázy, které se rozbily okolo Venturové, která utíkala k výtahu,“ tvrdí stížnost. Poté, co Ventura nastoupila do výtahu, si měla vzít taxíka a odjet do svého bytu. Její verzi nyní částečně potvrzují kamerové záběry, které exkluzivně získala americká CNN.

Varování: Video zachycuje drastické chování

Mimo jiné zachycují ještě brutálnější chování známého amerického hudebníka, než popisovala obžaloba. Záznam pochází z 5. března 2016 z nyní již uzavřeného hotelu InterContinental v Los Angeles.

Na videu Venturová vychází z pokoje a jde směrem k výtahům. Combs s ručníkem kolem pasu běží za ní, chytne ji zezadu za krk a shodí ji na podlahu. Jednou rukou si stále drží ručník, a pak do své tehdejší přítelkyně kopne, ukazuje video. Po několika sekundách ji kopne podruhé a krátce ji táhne za mikinu směrem k hotelovému pokoji. Video zachycuje také moment, kdy po Venturové hází předmět ze stolku.

Oba bývalí partneři se rozhodli video nekomentovat. „Toto ohavné video jen dále potvrzuje znepokojivé a násilné chování pana Combse. Slovy nelze vyjádřit odvahu a statečnost, kterou paní Venturová prokázala, když vynesla tuto skutečnost na světlo,“ sdělil právní zástupce Venturové Douglas H. Wigdor.

Další žaloby viní rappera ze sexuálních zločinů

Incident z března 2016 neměl být ojedinělý. Venturová v žalobě tvrdí, že byla vystavena několikaletému opakovanému fyzickému a jinému týrání ze strany Combse a v roce 2018 jí dokonce znásilnil. Hudebník měl svou tehdejší partnerku také nutit k sexuálním aktům s jinými muži.

Combs se se svou bývalou partnerkou dohodl na mimosoudním vyrovnání. Obvinění podle svého právního zástupce Bena Brafmana důrazně odmítá. „Rozhodnutí o mimosoudním urovnání žaloby v žádném případě neznamená přiznání viny,“ uvedl Brafman.

Combs čelí dalším pěti občanskoprávním žalobám, které ho obviňují z řady sexuálních zločinů a dalších nezákonných aktivit. Hudebník obvinění popírá a případy nadále projednává soud.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Chlapec promlouval ke svému nádoru: Jdi pryč. Do školy se vrátil jako hrdina v hasičském voze

Tagy: