Jsi jako raketa dlouhého doletu, přáli Žilkové k šedesátinám přátelé. Slavila prací

Veronika Žilková v loňském roce oslavila šedesáté narozeniny.

Žilková o narozeninách

Herečka Veronika Žilková oslavila své 60. narozeniny. A jelikož má energie dostatek, skloubila narozeninovou party, práci i křest své biografie. A pozvala řadu přátel, rodinu i kolegy. Mezi hosty chyběl už jen její manžel Martin Stropnický. Oslavenkyně v pořadu Showtime prozradila, že plány měla úplně jiné.

Pravý věk by známé herečce Veronice Žilkové tipoval jen málokdo. Skvěle vypadá a energie má na rozdávání. Sama si prý připadá na pětadvacet, a aby si tenhle pocit nekazila, vyhýbá se zrcadlům. „Nedívám se do nich, pak si totiž uvědomím, kolik mi je,“ zavtipkovala žena, která tuto sobotu oslavila 60. narozeniny. „Nyní máme čas zrání a podzimu, to je nejkrásnější období, a tak mám jediné přání, aby všechno zůstalo tak, jak je,“ prozradila Žilková.

Slavila prací. Narozeninovou party uspořádala už v pátek v Divadle u Hasičů, kde odehrála představení Čarodějky v kuchyni a pokřtila svoji novou autobiografii.

Raketa dlouhého doletu

„Původně jsem měla odletět na narozeniny za Martinem, ale měla jsem natáčení, a tak se mi oslava v Izraeli zhatila. Napadlo mě, že bych to všechno mohla spojit s představením a křtem biografie o mém životě. Hrozně jsem si přála, aby mě bulvární novinářky neroztrhaly,“ řekla Žilková, kterou nyní můžete vidět v seriálu TV Prima Hvězdy nad hlavou a objeví se i v seriálu Polda. Žilková prožila v Izraeli téměř dva roky. Její manžel Martin Stropnický tam působí coby velvyslanec.

Na oslavu pozvala rodinu, spoustu přátel a také kolegů. „Přeju ti, aby ses dožila 70 let v takovém zdraví, jaké mám já,“ popřála herečka Dana Homolová. „Veroniko, vydrž mi! Náš kolega říká, že jsi raketa středního doletu, ale ty jsi raketa delšího doletu, drž se,“ doplnila herečka Michaela Dolinová.

Žilkové poblahopřál i její nevlastní syn Matěj Stropnický. „Chtěl bych vypadat jako Veronika, až mi bude 60 let. Strhnout lidi z jeviště, mít tolik energie a mít kolem sebe kupu lidí, kteří mě mají rádi,“ popsal Stropnický.

Tagy: