Ztracený oznámil návrat: Jsem zase jako mladý kluk ze Šumavy. Řekl, kdo ho na turné doprovodí

Marek Ztracený se po pauze vrací.

Marek Ztracený chystá koncert

Zpěvák Marek Ztracený se v příštím roce vrátí na pódia. Prozradil to v exkluzivním rozhovoru pro pořad ShowTime na CNN Prima NEWS. A to poté, co loni třikrát vyprodal Eden a následně si vzal pauzu a čas věnoval rodině. Zároveň řekl, že ho na turné ZPÁTKY TOUR doprovodí kolegyně Kateřina Marie Tichá či záchranář Marek Dvořák.

Marek Ztracený se příští rok – přesně po dvou letech, co odehrál poslední koncerty v Edenu – vrátí na pódia. Populární zpěvák pro své fanoušky přichystal turné, které odstartuje na pražském Výstavišti. „Bude to největší turné, jaké jsme kdy uspořádali, a na krásných místech. Mohu fanouškům už teď slíbit, že to bude nejvíc energické a zábavné turné, jaké mohli zažít,“ prozradil v rozhovoru pro ShowTime.

ČTĚTE TAKÉ: Schumacher se měl poprvé od nehody objevit na veřejnosti. V luxusním sídle provdával dceru

A už se prý nemůže dočkat. „Nebude to jen tak nějaké turné. Doufám, že fanoušci už jsou u nás zvyklí, že to není jen o koncertě. Máme připravené veliké věci a můžu jen naznačit, že s námi bude pěvecká kometa zpěvačka Kateřina Marie Tichá, kterou jsem si moc oblíbil, a také Marek Dvořák, což je záchranář,“ nastínil Ztracený.

„Mám pocit, že začínám znovu a že jsem zase ten mladý kluk ze Šumavy, co má tolik energie. Teď jsem si odpočinul a myslím, že to fanoušci uvidí,“ nechal se slyšet s tím, že dvouleté pauzy rozhodně nelituje.

„Byla a je prospěšná v tom, že jsem mohl být se svými blízkými. Mohl jsem si odpočinout a zamyslet se nad tím, co chci v životě dělat dál, na čem záleží. Rodina je pro mě číslo jedna, ale mám i ‚Ztracenou rodinu‘ a na fanoušcích mi hodně záleží a teď přišel čas jim poděkovat, že na mě počkali,“ uvedl Ztracený.

„Naposledy jste přijeli vy za mnou do Edenu a tentokrát vám to oplatím a pojedu já za vámi,“ napsal zpěvák v příspěvku na Instagramu. Vstupenky na ZPÁTKY TOUR půjdou do prodeje v pondělí 7. října.

A pro fanoušky si Ztracený připravil ještě jedno překvapení. „Aby toho nebylo málo, v neděli v 19:00 vám po 16 měsících představím novou písničku a videoklip s názvem Ta bílá ti sluší,“ doplnil oblíbený zpěvák.

Celý rozhovor s Markem Ztraceným uvidíte dnes od 20 hodin v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tady jsem šťastný a tady i umřu, popsal oslavenec Skamene. Nahlédněte do jeho malebné chalupy

Tagy: