Tady jsem šťastný a tady i umřu, popsal oslavenec Skamene. Nahlédněte do jeho malebné chalupy

Roman Skamene před svým bazénem.

Roman Skamene Bydlení

Český herec Roman Skamene, který si svým charismatem a nezapomenutelnými rolemi získal srdce řady diváků, slaví 70 let. Poslední roky si užívá klidu na chalupě na Berounsku po boku své ženy Renaty. „Tady už umřu,“ sdělil dříve redaktorům webu Prima Ženy, když je pyšně provázel svým sídlem. Při příležitosti svého životního jubilea nyní prozradil, co by si přál jako dárek.

„Přeju si holicí strojek s luxem. Já jsem měl holicí strojek a strašně mě kousal, ta manžeta už byla nějaká rozbitá, tak mi to chytalo vousy. Takže si přeju ten s vysavačem,“ sdělil herec, který se do povědomí českých diváků nejvíce zapsal rolí veksláka ve snímku Bony a klid, webu Prima Ženy.

ČTĚTE TAKÉ: Gottovy nemovitosti. Pražskou vilu koupil za 400 tisíc, dům po rodičích prodal za 20 milionů

Ačkoli Skamene už v současnosti na filmovém plátně tak často nepůsobí, fanoušci ho stále mohou vidět na televizních obrazovkách. Připomenout můžeme například jeho roli v seriálu Modrý kód. V posledních letech se rozhodl zvolnit a spolu s manželkou se přesunuli na svou chalupu na Berounsku, kterou zakoupili v roce 1982. Zpočátku ji využívali pouze přes léto, ale postupem času bydlení upravili tak, aby se v ní dalo žít celoročně.

„Mákli jsme si dost. Jak se říká, kdo má chalupu, má pr*el v kalupu, ale stálo to za to. V posledních letech jsme nechali udělat novou střechu, elektrická vrata a ze zahrady schodiště do horního patra, které obývají naše děti s vnučkami, když za námi přijedou. Nic víc už na dlouhou dobu není potřeba. Teď si to tu vychutnáváme a radujeme se z toho, co se nám povedlo,“ prozradil Skamene pro Prima Living.

Ústřední místností je kuchyně, které vévodí modrobílá barva. Celodřevěnou linku zdobí například původní kredenc. Skamene ji jen důkladně nalakoval, protože jak sám o sobě říká, je velkým kutilem a na chalupě si dokonce vybudoval první dílnu. „Strašně mě baví dělat rukama, vymýšlet různé zlepšováky. V dílně trávím většinu dne, mám tam i gauč a televizi. Zavřu se tam a jsem ten nejšťastnější člověk na světě. Sice tam je strašný bordel, ale přesně vím, kde co mám. Jednou mi děti chtěly udělat radost, tak mi ji celou důkladně uklidily. Hned jsem věděl, že je zle. Pak jsem tam nemohl vůbec nic najít. Od té doby tam mají všichni přísný zákaz,“ poznamenal herec.

Herci dělá radost ale samozřejmě také zahrada, která je pečlivě upravená, a kromě několika ovocných stromů, zeleniny i květin, na ní mají i bazén. „Za ta léta jsme jich vyzkoušeli několik. Vždycky jsme měli ty kulaté, menší i větší, až jsme si řekli, že uděláme bazén pořádný, který už tu bude napořád. Já se v něm sice koupu tak jednou za týden, ale manželka, dcera a vnučky jsou v něm schopny být klidně celý den. Je to jejich ráj,“ uvedl herec.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dcera zpěváka Dalibora Jandy ukázala své bydlení s luxusní terasou. Dům vyměnila za byt

Tagy:
oslava bydlení lifestyle kutilství herec zahrada chalupa Showtime Roman Skamene narozeniny