Schumacher se měl poprvé od nehody objevit na veřejnosti. V luxusním sídle provdával dceru

Závodník formule 1 Michael Schumacher se měl poprvé od závažné nehody na lyžích objevit na veřejnosti. Podle některých zdrojů se účastnil svatby dcery Giny-Marii Schumacherové na rodinném panství na španělské Mallorce. Jednalo by se tak o první událost mimo nejužší rodinný kruh, které se slavný jezdec od pádu před téměř 11 lety zúčastnil. Informují o tom weby Marca nebo Sky News.

Gina-Maria Schumacherová o sobě dala poprvé od svatby vědět na sociálních sítích, sdílela fotografii s novomanželem. Velkou událost doprovázely hojné spekulace o tom, že se obřadu účastnil i sám bývalý závodník, připomíná web Marca.

ČTĚTE TAKÉ: Vémolova odveta se slovenským rivalem se ruší. Nevím, co k tomu teď říct, přiznává bojovník

Ten se na veřejnosti neukazuje od té doby, kdy po nehodě na lyžích v prosinci 2013 utrpěl závažné poranění mozku. Podle zdrojů tak mělo jít o jeho první účast na akci, které se účastnilo více lidí. Rodina si od nehody své soukromí bedlivě hlídá. Tématu se věnuje také zpravodajský web Sky News.

Obřad se odehrál na rodinném sídle, které koupila Schumacherova dcera v roce 2017 od prezidenta fotbalového klubu Real Madrid Florentina Pereze. Za luxusní areál zaplatila rodina okolo 27 milionů liber.

Web Sky News podotýká, že žádné fotografie, které by tuto informaci potvrdily, se ale ve veřejném prostoru neobjevily. Pozvaní hosté se museli podřídit přísným pravidlům, například odevzdat při vstupu do areálu jakákoliv zařízení, jimiž by mohli pořídit fotografii.

Samotný obřad byl krátký, trvat měl asi půl hodiny. Gina-Maria se potkala se svým novomanželem Lainem Bethkem ve stáji. Oba sdílí lásku ke koním, sama Schumacherova dcera je velmi úspěšnou chovatelkou koní i jezdkyní.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Česko má prvního fotbalistu v africké lize. Hráče Karviné překvapily předzápasové rituály

Tagy: