Zuckerberg vs. Musk? Hvězdy MMA se radují. Ať ukáží dobrý boj, říká Procházka

Jiřího Procházku navštívila v roce 2022 dopingová kontrola hned 64krát.

Reakce bojovníků na potenciální zápas Zuckerberg vs. Musk

Mark Zuckerberg a Elon Musk se prý chtějí popasovat v kleci podle MMA pravidel. Ač tato zpráva zní až neuvěřitelně, myslí to prý oba dolaroví miliardáři naprosto vážně, nejen jako výzvu pro zasmání. Podle Dany Whita, šéfa slavné organizace UFC, která by souboj nejspíš zastřešovala, tím navíc vydělají pěkné peníze pro charitu. Už to je dobrá zpráva. Z duelu se ale těší i profesionální bojovníci. „Mají chuť se měřit a dávat si takové výzvy, a to si cením,“ říká například nejlepší český bojovník Jiří Procházka.

Velká reklama na MMA. Tak případný duel Mark Zuckerberg vs. Elon Musk vnímají bojovníci po celém světě. Nadšené jsou i tuzemské hvězdy.

„Prý se nám blíží souboj miliardářů. Co k tomu dodat? Snad jenom to, že doby, kdy MMA zajímalo úzký okruh lidí, už jsou dávno pryč,“ řekl pro CNN Prima NEWS Karlos Vémola. „Dneska to zajímá širokou veřejnost. Ať už mladé, staré, chudé, nebo bohaté. MMA sleduje celý svět a to si myslím, že je jenom dobře. Uvidíme, jak tenhle souboj dopadne,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Zuckerberg vs. Musk? Osobnosti MMA favorizují Marka proti „pupkatému“ Elonovi

Stejný pohled na věc má i slovenský rival českého Terminátora Attila Végh. „Spekulovaný zápas Musk vs. Zuckerberg, co by to znamenalo pro MMA? Vidíme, že v tomto světě už zápasí lidé z různých odvětví. To znamená sportovci, interpreti, už i géniové. Takže za mě je to určitě pozitivní stránka, protože se tento sport víc dostane do povědomí,“ říká vítěz Zápasu století.

„A hlavní věc: když tihle lidé začnou trénovat a makat na sobě, tak se dozvědí, co je to za silnou práci a robotu, a tím pádem bude mít díky těmto lidem náš sport možná větší podporu. Takže jim držím palce a doufám, že tento zápas vyjde, protože by na to byl každý zvědavý. A kdo říká, že ne, tak určitě ano. Takže jim držím palce, ať makají a podpoří náš MMA svět,“ dodává Végh.

Souboj Zuckerberg vs. Musk chválí i nejlepší český bojovník Jiří Procházka. Jemu se navíc líbí i chování obou potenciálních soupeřů. „Mě zase tolik neudivuje, že i na této úrovni světových lídrů, co se týče udávání trendů v ohledu inovací a technologií, mezi nimi panuje taková zdravá rivalita. A jediným možným způsobem, jak tuhle rivalitu vyřešit, je boj,“ hodnotí ohlášený duel první český UFC šampion.

„A jsem rád, že to jsou stále gentlemani, kteří si to dokážou říct jasně a najít způsob, jak to pod nějakými pravidly uskutečnit, pokud tam jsou opravdu nějaké velké neshody. Asi i na takové světové úrovni těchto lídrů v nich panuje nějaký přetlak a mají chuť se měřit a dávat si takové výzvy, a to si cením. Protože dávají všanc své jméno a všechno kolem. Takže ať ukážou dobrý boj. Vítězství! Jedem!“ uzavřel komentář český samuraj svým klasickým pokřikem.

Tagy: