Nejhorší obavy se potvrdily: Andreu našli v sudu s kyselinou. Exmanžela prozradila náhoda

Andrea Vlčeková

Andreu Vlčekovou našli v sudu s kyselinou

Odvedla svého syna do školy a od té doby ji nikdo neviděl. Slovenská policie po nezvěstné Andree Vlčekové pátrala pět let. Nečekaný zvrat přinesl až letošní červen. Tělo ženy našli kriminalisté v sudu s kyselinou. Únos matky dvou dětí si objednal její bývalý manžel.

Andreu Vlčekovou měli podle policie unést před školkou v Hlohovci 13. prosince 2016. Městské kamery zachytily nejen auto, ve kterém ji měli únosci převážet, ale i další doprovodné vozidlo. Od té doby matku dvou dětí nikdo neviděl.

Po čtyřiatřicetileté ženě pátrala policie, přátelé i její rodina. Bohužel marně. Sud s kyselinou a ostatky jejího těla objevili kriminalisté na hospodářském pozemku ve Veľkých Ripňanoch až letos v červnu. Na místě se nacházel i Andrein bývalý manžel Miroslav Vlček.

Podle informací TV Markíza policisté našli její tělo zcela náhodně. Při prohlídce objektu měl exmanžel zesnulé značně znervóznět. Policisté si toho všimli a následně objevili pod schody objemný plastový sud. Když z něj muži zákona sundali víko, vyvalil se na ně nesnesitelný zápach. Jeho obsah pak kriminalisté poslali na komplexní analýzu. Ukázalo se, že se v sudu nacházely ostatky pohřešované Vlčekové.

K únosu se již přiznal Vojtěch Olé, kterého soud poslal na šest let a osm měsíců do vězení. Do trestné činnosti byli zapleteni i další muži. Mezi nimi i Josef Pétera, který byl již propuštěn na svobodu.

Vlčekovi soud udělil 12 let vězení. Za mřížemi přitom už nějakou dobu strávil. Andrea zmizela jen měsíc poté, co byl Vlček propuštěn na kauci. Jeho manželka proti němu nejenže svědčila, ale i rozprodala majetek, který na ni Vlček před odchodem do vězení přepsal. Muž pak měl své exmanželce vyhrožovat pomstou.

Tagy:
policie Slovensko vražda matka partner vyhrožování děti kyselina sud Andrea Vlčeková Miroslav Vlček Hlohovec TV Markíza