Zvrat v případu smrti ženy na Jičínsku. Policisté mohou případ překvalifikovat na vraždu

Násilnou smrt mladé ženy na Jičínsku policie zatím nevyšetřuje jako vraždu. Podle informací CNN Prima NEWS se to ale brzy může změnit. Na místě činu totiž kriminalisté zadrželi partnera mrtvé ženy.

Do jedné z obcí na Jičínsku vyráželi záchranáři ve středu večer kolem deváté hodiny, mladé ženě už ale nedokázali pomoci. Záchranku měl podle informací CNN Prima NEWS zavolat partner mrtvé ženy, kterého na místě později policisté zadrželi. Prý tvrdil, že v zuboženém stavu měla žena domů odněkud přijít. Jenže jak se ukázalo, podle zdroje, který je obeznámen s případem, měla žena mít po těle i starší podlitiny, zraněné ruce a na několika místech byla popálená.

Možná právě proto sousedé mluvili o domácím násilí. Nic z toho ale zatím policisté nepotvrdili. „Případ aktuálně prověřujeme. V tuto chvíli je kriminalisty kvalifikován jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti,“ uvedla mluvčí Policie ČR Eliška Majerová Pospíšilová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zdrogovaný muž s kočárkem šokoval strážníky v Praze. Sotva stál, miminka si vůbec nevšímal

Zajištěný muž je nyní v cele předběžného zadržení, soudní jednání o tom, jestli bude další dny trávit ve vazební věznici, zatím neproběhlo. Podle informací CNN Prima NEWS je velmi pravděpodobné, že policisté případ překvalifikují na vraždu. Policisté zatím prý čekají na výsledky pitvy. Až podle nich se ukáže, jak budou v případu dál postupovat.

V domě společně s ženou a jejím partnerem žila jejich sedmiměsíční dcera, o tu se postaraly sociální pracovnice a momentálně by měla být u příbuzných zemřelé. V obci, kde se tragédie odehrála, lidé rodinu příliš neznali. „Bydlí tu asi 14 dní, takže nemáme vůbec přehled, nejsou vidět, nepotkáváme se,“ popsala sousedka.

Tagy:
smrt vražda CNN Prima NEWS krimi Policie České republiky okres Jičín