Zvrhlík v tramvaji osahával čtrnáctiletou dívku. Policie pátrá po něm i svědkovi v brýlích

Pražští policisté pátrají po neznámém muži, který v tramvaji obtěžoval čtrnáctiletou dívku. Měl jí sahat na hrudník a na hýždě. Událost se stala v tramvaji číslo 22 poblíž stanice Újezd. Policie v souvislosti s tím hledá i důležitého svědka.

Nepříjemný zážitek z cesty tramvají měla 14letá dívka. Na začátku dubna cestovala po pražské Malé Straně. Muž do tramvaje číslo 22 měl přistoupil na zastávce Újezd. Hned poté, co se dostal do soupravy, začal dívku osahávat na hrudníku.

„Poškozená začala ihned muži uhýbat. Vzhledem k tomu, že tramvaj byla přeplněná, neměla ale dost prostoru. Muž ve svém jednání pokračoval a osahával ji i na hýždích,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Richard Hrdina.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Učitel z Krupky pohlavně zneužíval žačky. U soudu popsal i případy, které nikdo nehlásil

Školačka na další zastávce z tramvaje vystoupila a společně s rodiči případ nahlásila policistům, kterým se podařilo zajistit kamerové záznamy. „V souvislosti s vyšetřováním celého případu policisté pátrají po muži, který tomuto skutku mohl být nejblíže a mohl by tak poskytnout cenné informace k vyšetření celého případu,“ doplnil Hrdina.

Za poslední dobu se jedná už o druhý případ, kdy se obětí zvrhlíka stalo dítě. Policisté dál pátrají po muži, který na autobusové zastávce u metra Kačerov oslovil třináctiletého chlapce a požadoval po něm za peníze orální sex. Hoch odmítl a utekl. Policisté pak spolu s ním sestavili identikit asi šedesátiletého muže, kterého se ale stále nepodařilo dopadnout.

Informace, které by mohly přispět k vyřešení obou případů, mohou lidé hlásit na linku 158.

Tagy: