Dívka popsala, jak ji přítel zbil do bezvědomí. K jeho obvinění pomohly zkrvavené šaty

Pětadvacetiletou Paige Middlehurstovou zbil její přítel do bezvědomí poté, co ji obvinil z flirtování na vánočním večírku. Dokonce ji následně donutil skrýt její zkrvavené šaty do kufru auta, aby je nikdo neviděl. Dívka ale nakonec odnesla právě tyto šaty na policii. Pomohly jí tak usvědčit jejího expřítele, který dostal podmíněný šestiměsíční trest. Paige se nyní se svým příběhem svěřila na Facebooku.

„Přála bych si o tom mluvit dřív, ale byla jsem příliš vyděšená na to, abych se mohla přiznat rodině a přátelům. Dnes ale vím, že musím svůj příběh vyprávět a pomoci dalším ženám a mužům, kteří procházejí stejnou situací,“ napsala na svém Facebooku Middlehurstová. Popsala také, jak jí pomohly zakrvácené šaty postavit násilníka před soud.

Paige Middlehurstová byla brutálně napadena svým partnerem Declanem Cloughem poté, co ji obvinil, že ho v roce 2018 podvedla na vánočním večírku. Poté jí nařídil schovat šaty do auta. Ona je však použila jako důkaz u policie. Clough přiznal, že dívce ublížil na zdraví, a minulý týden mu soud uložil šestiměsíční podmíněný trest.

**EDITED** I can't believe I am actually writing this... I've just received a letter in the post from the cps to say...

Posted by Paige Middlehurstx on Monday, November 2, 2020

Důležité je odejít, dokud můžete

Paige a Declan se setkali v červnu 2018 v anglickém městě Barrow-in-Furness. „Někteří z mých přátel neměli Declana rádi. I můj bratr mě před ním varoval. Ale byla jsem do něj zamilovaná a neposlouchala jsem je,“ popsala dívka.

Podle ní se Declan Clough zdál být hodný, zábavný a velmi pozorný. „Z počátku byl také romantický. Bral mě na večeře nebo jsme jezdili na víkendy pryč. Ale měl také potřebu mě neustále ovládat a kontrolovat,“ dodala. Clough postupem času začal být vůči dívce agresivní, ale ona se na policii jít bála. „Když byl opilý, začal být násilný. Obviňoval mě, že jsem ho podváděla, i když pro jeho tvrzení neexistoval žádný důvod,“ uvedla.

V příspěvku také popsala, že útok o Vánocích nebyl jediným. Dívku napadl několikrát. „Útok o Vánocích byl jen poslední kapkou.“ Na závěr pak napsala, že doufá, že se z jejího příběhu poučí i jiné ženy. „Je důležité odejít – dokud můžete,“ dodala Middlehurstová.

Tagy: