Anna Slováčková o mindrácích z dětství: Při pohledu do zrcadla jsem se nenáviděla

Zpěvačka Anna Slováčková

Nenechte si ujít Annu Slováčkovou v pořadu Povídej

Hostem nedělního premiérového dílu pořadu Povídej bude zpěvačka a herečka Anna Slováčková. Moderátorce Radce Červinkové popíše, s jakými mindráky se v dětství potýkala a jaké to je, žít s nálepkou slavného dítěte. Sledujte v neděli 3. dubna na CNN Prima NEWS pořad Povídej, startuje ve 21:30.

Maminka slavná herečka Dáda Patrasová, tatínek zas známý saxofonista Felix Slováček. „Jako dítě jsem byla hodně empatická a všechno si brala blízko k srdci. Samozřejmě jsem chápala, že všechny děti milují Dádu a chtějí ji mít za maminku. A mně bylo občas líto, že ta maminka nebyla doma,“ svěřila se Slováčková moderátorce Radce Červinkové.

„Potají jsem záviděla dalším dětem, které jezdily s rodiči o víkendu na výlety. Jejich život se zdál být klidnější. Na druhou stranu jsem měla štěstí, že po celé dětství jsem měla vedle sebe chůvy, které se o mě staraly, vychovávaly mne a byly se mnou od rána do večera. Byly to úžasné dámy, od kterých jsem se toho spoustu naučila,“ řekla v pořadu Povídej mladá umělkyně.

Být dítětem slavných rodičů prý není nic jednoduchého. „Celý můj život mi neustále někdo předhazoval, že veškeré moje úspěchy, které jsem si vydřela, jsou úspěchy mých rodičů. To je hlavní věc, která mě vždycky bolela a bolet bude. Teď už vím, že tomu tak není, ale když jsem byla malá, tak jsem tomu opravdu věřila,“ přiznala Slováčková. „Myslela jsem, že jsem nemožná a nemám talent,“ doplnila zpěvačka.

Byla jsem baculaté dítě

Slováčková v rozhovoru také přiznala, že sebevědomím prý nikdy neoplývala. V dětství ji trápilo nízké sebevědomí. „Jako dítě jsem si o sobě nemyslela nic hezkého. Měla jsem spoustu mindráků a problémů sama se sebou. Určitě se ve mně otisklo, že jsem byla baculaté dítě. To si vyžírám doteď,“ uvedla.

V jednu dobu prý měla dokonce problém podívat se do zrcadla. „Když jsem se dívala do zrcadla, nenáviděla jsem se,“ vybavuje si herečka.

„V odraze jsem viděla všechno zklamání, které mi kdy bylo podsunuto. To nebylo od rodičů, ale od lidí, co na mě měli vliv. Jednu dobu jsem se toho nemohla zbavit. Člověk, který se nenávidí, nemůže očekávat od života nic hezkého,“ řekla Slováčková a narážela tím na těžké období, kterým si v posledních letech prošla. Léčila se totiž s rakovinou prsu. Zákeřnou nemoc naštěstí porazila. Sledujte v neděli 3. dubna na CNN Prima NEWS pořad Povídej, začíná ve 21:30.

Tagy: