ATP Challenger v krásném Zadaru, Chorvatsko - kde se setkávají velké tenisové hvězdy s atmosférou krásného Falkensteiner Resort Punta Skala!

Jste připraveni na velkolepou tenisovou show letos v březnu (18. – 24. 3. 2024) na krásném pobřeží chorvatského Zadaru?

Více než 60 hráčů z 32 zemí a čtyř kontinentů přijede na turnaj ATP v exkluzivním prostředí Falkensteiner Resort Punta Skala v Zadaru. Již počtvrté v řadě přivítá resort turnaj ATP a nabízí dokonalou kombinaci špičkového sportu, prvotřídní kuchyně a relaxačních chvil na okouzlujícím pobřeží Jaderského moře.

Zažijte mezinárodní tenisové hvězdy, jako je Dominic Thiem, první nasazený hráč turnaje, vítěz US Open 2000, finalista grandslamového turnaje Roland Garros 2018 a 2019 a finalista grandslamového turnaje Australian Open 2020, jehož nejlepším umístěním na žebříčku ATP byla trojka.

Nechybí ani druhý nasazený hráč turnaje Jiří Veselý, který má na kontě dvě vítězství v zápasech s nejlepším tenistou světa Novakem Đokovićem a byl 34. hráčem žebříčku ATP. Třetím nasazeným hráčem turnaje je Dominic Striker ze Švýcarska a čtvrtým je Corentin Moutet z Francie, kterého doplní krajan Pouille Lucas.

Jedním z nejzvučnějších jmen turnaje je bezesporu loňský vítěz dvouhry Alessandro Giannessi, vítězové čtyřhry Guinard Manuel a Nino Serdarušić, Zdeněk Kolář, vítěz čtyřhry z roku 2022, finalista turnaje z roku 2021 Dimitar Kuzmanov a Daniel Michalski z roku 2022. Velkým jménem turnaje je Dino Prižmić z Chorvatska, který je ve svých 18 letech jedním z nejúspěšnějších mladých chorvatských tenisových talentů.

Vstup na turnaj je pro hosta v resortu zdarma. Hosté si během hry také vychutnají vynikající kulinářské speciality v restauracích, kde budou šéfkuchaři představeni kulinářskými specialitami regionální a mezinárodní kuchyně.

Po dni plném vzrušujících zápasů se hosté mohou nechat hýčkat v exkluzivním wellness centru Acquapura SPA – chorvatské oáze klidu a pohody s jedinečnou rozlohou přes 6000 m². Mohou také relaxovat při uklidňující masáži, osvěžit se v křišťálově čisté vodě našich bazénů nebo načerpat energii v sauně s výhledem na malebné pobřeží Jaderského moře.

Využijte tuto nezapomenutelnou akci a odpočiňte si v krásné oáze Zadar, kde se sport, gastronomie a relaxace snoubí na nejvyšší úrovni!

Tagy: