Auto se náhle propadlo do díry, majitel jen přihlížel. Video baví sociální sítě

Auto, které se doslova propadlo do země, baví sociální sítě. Incident se stal v indické městě Bombaj, a to kvůli tamní špatné infrastruktuře a nevlídnému počasí, informoval deník Indian express. Při neštěstí se nikomu nic nestalo.

Indické město Bombaj v dobu incidentu zaplavily silné deště. A tak netrvalo dlouho a během pár sekund se auto začalo doslova ponořovat do země.

Stalo se tak na místě, kde se do té doby běžně parkovalo. „Všichni tam parkují. Je to poprvé, co se něco takového stalo,“ líčil zoufalý majitel. Sedmašedesátiletý lékař Kiran Doshi tak jen sledoval, jak mu auto mizí před očima. Celý incident si tedy alespoň natočil. Video se velmi záhy stalo hitem sociálních sítí.

Podle deníku The Indian Express bylo parkoviště postaveno nad bývalou studnou, jejíž betonová konstrukce se postupem času zhoršila. „K incidentu vedly silné deště,“ uvedli policisté, kteří večer začali odčerpávat vodu ze zhroucené části parkovacího místa.

„Vodu jsme ze studny odstranili pomocí čerpadel a poté, co jsme vozidlo spatřili, jsme auto pomocí jeřábu vytáhli,“ dodali. Při incidentu nebyl nikdo zraněn.

Tagy: