Autoveterán na Pardubicku narazil do sloupu. Zranili se čtyři lidé, pro dítě letěl vrtulník

Čtyřčlenná posádka se zranila po nárazu autoveterána do sloupu na silnici ve Stéblové nedaleko Pardubic. Ve voze byly mimo jiné i dvě děti. Jak ony, tak i dva dospělí museli být převezeni do nemocnice s četnými poraněními.

Vážná dopravní nehoda se stala v neděli před čtvrtou odpoledne v obci Stéblová. Řidič ve veteránském autě Lincoln Continental jel ze Srchu a narazil přímo do sloupu elektrického vedení. Zatím není jasné, jestli mělo vozidlo například technickou závadu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bitka před nočním podnikem se zvrhla, v Teplicích se střílelo. Frajera sebrali, popsal svědek

„V autě byl jako řidič 43letý muž, dále s ním cestovaly ještě tři osoby, 38letá žena a dvě nezletilé děti. Při havárii se vážně zranili všichni čtyři. Řidič byl převezen sanitkou záchranné služby do pardubické nemocnice, další dva spolucestující do Fakultní nemocnice v Hradci Králové a nejmladší z dětí bylo transportováno letecky,“ upřesnila ke zraněným policejní mluvčí Andrea Muzikantová.

Policisté řidiči provedli dechovou zkoušku, která vyšla negativně, takže alkohol jako příčinu nehody mohou vyloučit. Další vyšetřování je tedy na pardubických dopravních policistech. Ti havarované vozidlo zajistili ke znaleckému zkoumání.

Tagy: