Bylo to strašné. Maskovaná Basiková hledala přítele na seznamce, profil musela smazat

Bára Basiková

POVÍDEJ (1)

Být single Báře Basikové vyhovuje, přesto jsou chvíle, které by s někým ráda sdílela. Zpěvačka to prozradila v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Proto se před čtvrt rokem zaregistrovala na seznamce. Zkušenosti se seznamováním po internetu ale nemá zrovna pozitivní.

On-line seznamky jsou v kurzu, a tak není divu, že si na nich hledala svého budoucího partnera i zpěvačka Bára Basiková. „Asi před čtvrt rokem jsem si sedla večer k počítači a zaregistrovala se na seznamce pod falešným profilem. Kamarádka mě vyfotila tak, abych nebyla na první pohled poznat, a nějak jsem se tam uvedla,“ řekla v pořadu Povídej.

Na seznamce ale nepobyla dlouho. „Začaly mi chodit různé nabídky. Úplně na rovinu řeknu, že to bylo strašné,“ svěřila se zpěvačka moderátorce Radce Červinkové. „Po třech týdnech jsem profil smazala. Řekla jsem si, že nemá cenu lámat věci přes koleno. Nechám tomu volný průběh a uvidíme,“ doplnila.

Basiková: Být single mi vyhovuje

Basiková má za sebou celkem tři rozvody a nyní je single. Tento stav jí plně vyhovuje. „Jsou chvíle, které bych ráda s někým sdílela, ale i kdyby se neobjevil princ na bílém koni, vůbec nic se nestane. Můj život je i tak zajímavý a nabitý různými událostmi,“ vysvětlila Basiková s tím, že teď se nejvíce těší na vnoučata. Jejím dvěma starším dcerám Anně a Marii bude totiž v příštím roce třicet, a tak už se Basiková pomalu připravuje na roli babičky.

Poprvé se Basiková vdala v roce 1990 za Petra Basiku Jíchu a prožila s ním sedm let. Mají spolu dvojčata Annu a Marii. Druhé manželství prožila s architektem a designérem Jaromírem Pizingerem. Potřetí zkusila štěstí s o 15 let mladším hercem Petrem Polákem, se kterým přivedla na svět syna Teodora. „Byl můj nejlepší muž a partner. Dodnes spolu velice dobře vycházíme a komunikujeme,“ řekla Basiková o Polákovi.

Tagy: